El got mig ple (Mestalla 1-1 UE OLOT)

Després d’un primer temps amb alternatives, la Unió Esportiva Olot reacciona al gol del València Mestalla amb una bona pressió de Nacho Pérez per emportar-se una recompensa mínima de la visita a Paterna. Quart empat consecutiu dels de Raúl Garrido, que han estat superiors en moltes fases del partit i han tingut opcions per acostar-se a la victòria. Un punt al camp de l’equip més golejador del grup que s’haurà de fer bo el proper diumenge a casa contra el Lleida Esportiu.

El partit ha tingut una arrencada frenètica, pròpia dels duels contra filials, equips que t’inciten a l’anar i venir constant. Pràcticament just començar, Pedro del Campo ha tingut una ocasió destacada després de pescar una pilota morta que Marc Mas no ha pogut rematar. Però és que a l’altra banda, Xavi Ginard també s’ha hagut de lluir en un parell d’accions de Gonzalo i Àlex Blanco, especialment perillosos a pilota aturada. Després d’aquest repartiment d’ensurts, el matx ha entrat en una fase d’igualat, amb un lleuger domini de la UEO, que ha tornat a avisar amb un tir potent de Marc Mas i una rosca de Nacho Pérez, un dels més actius aquesta tarda a l’Antonio Puchades. El Mestalla de Miguel Grau amb prou feines s’ha acostat a l’àrea degut a la bona feina de la defensa olotina i la pressió del doble pivot, format per Barnils i Masó. Temps de descans per buscar més profunditat i sobretot millorar l’efectivitat de cara a porteria. I una mala notícia, la lesió muscular d’Héctor Simón, que ha forçat la cinquena groga i ha hagut de ser rellevat per Guzmán.

L’inici de la segona meitat ha estat boig com el de la primera però amb dues diferències: els errors i els encerts. Els errors en cadena de l’entramat defensiu de l’Olot que no han sapigut rebutjar bé i han facilitat la diana de Jordi Sánchez, molt atent per robar la pilota i endreçar-la a la porteria de Ginard (47’). Estava clar que els de Garrido tindrien més oportunitats per intentar igualar o capgirar el resultat, ja que el Mestalla deixava molts espais al darrere fruit dels rampells ofensius dels seus migcampistes. I com fruita madura, ha arribat l’empat en un error clamorós del porter Emilio en la sortida de pilota. Nacho Pérez, ben murri, ha llegit molt bé la situació per pressionar-lo i tocar la bola per introduir-la a la xarxa (60’). Quedava molt de partit, suficient per generar noves arribades i aixecar el resultat. El tècnic de l’Olot ha fet entrar Uri Santos i Alfredo intentant buscar dinamisme i desequilibri a camp obert. El conjunt local també hi ha posat més llenya al foc amb Rafa Mir, autor de 15 gols, que pràcticament ni se l’ha vist. El control de la possessió era més per al filial che però eren els olotins qui sortien amb més idea i criteri al contraatac. Una llàstima, el gol anul·lat de Marc Mas en una rematada de cap en posició certament dubtosa. L’equip s’ha defensat amb orgull i ha trepitjat l’àrea del Mestalla però no ha trobat la manera de tornar a perforar la xarxa. Un punt, el quart consecutiu, que ens referma en el bon camí i, malgrat que la victòria a domicili se’ns resisteix, ens continua deixant vibracions positives. Un empat que caldrà transformar en tres puns el diumenge que ve amb la visita del Lleida Esportiu. Últim partit de l’any a casa, us esperem per aconseguir tots junts l’anhelat triomf. SEGUIM FORTS!

FITXA TÈCNICA

València Mestalla:  Emilio, Álvaro, Centelles, Zotko, Márquez (Salva Ruiz, 45’), Petcoff, Ferran Torres, Gonzalo, Jordi Sánchez (Rafa Mir, 69’) i Fran Villalba (Fran Navarro, 86’).

UE OLOT: Ginard,  Bigas, Jose ©, Carles Mas, Micaló, Barnils, Masó, Héctor (Guzmán, 40’), Pedro (Uri Santos, 70’) Nacho Pérez (Alfredo, 79’) i Marc Mas.

Gols:  1-0, Jordi Sánchez (47’), 1-1, Nacho Pérez (60’).

Àrbitre: Álvaro Varón Aceitón. Ha amonestat a Damián, Jordi Sánchez i Ferran Torres (Mestalla) i Héctor i Micaló (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 17 del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència d’uns 500 espectadors a l’Antonio Puchades de la ciutat esportiva de Paterna.

Leave a Reply