El resum de la jornada al FUTBOL BASE (2-3 de desembre)

LES CRÒNIQUES

Posem en ordre el primer cap de setmana del mes de desembre en els equips de la Fundació UE Olot, que van obtenir uns resultats de 11 victòries, 3 empats i 6 derrotes. A continuació entrem més en profunditat per saber què va passar en cadascun dels partits dels quals tenim informació:

La Canya 3-4 Aleví E

Aleví D 12-1 Vilamalla

Molt bon partit en línies generals. Els de Faja i Quintana van mostrar-se intensos, ben posicions i amb ganes de practicar el seu joc habitual. Només una petita desconnexió en els últims cinc minuts del segon quart va propiciar el gol del Vilamalla i un marcador de 3-1 al descans. A la represa, l’Aleví D es va tornar a col·locar bé sobre el terreny de joc i va poder ampliar l’avantatge de forma contundent.


Aleví B 3-2 Sant Feliu

Boscdetosca 2-3 Aleví A

Banyoles 0-3 Infantil C

Infantil B 1-4 Palamós

Primera part molt disputada per part dels dos equips. El Palamós, amb la seva condició de líder, va tenir tres ocasions molt clares que no va saber encertar, mentre que l’Infantil B va marcar en l’opció més important que va disposar. A la segona part, es va mantenir la tònica amb molt d’esforç defensiu dels de Boix i Reixach, que tot i això no van poder aturar la remuntada dels palamosins. I això que amb l’1-2 els olotins van gaudir de diverses aproximacions per empatar però el desgast físic va passar factura. Una bona actuació amb lluita fins al final davant del líder format per tot de jugadors de segon any.


Palamós 1-7 Infantil A 
Un partit dominat de principi a final per l’Infantil A, que va ser capaç de crear moltes ocasions. Bona actitud per part de tots els jugadors, dirigits per Pere Luengo, que considera que s’hauria pogut treure un resultat més ampli però que aquesta línia de joc és la correcta.

Cadet B 1-1 Palamós

Una actuació destacada del Cadet B, que va merèixer la victòria al camp del Morrot. De fet, la diana de l’empat del Palamós va arribar en un llançament de penal en l’últim minut. Els de Martí Planas i Muro van competir molt bé i van tenir oportunitats clares per avançar-se, fet que no es va produir fins al minut 15 de la segona part. Un avantatge que no es va poder augmentar i que va ser neutralitzat des dels onze metres en el darrer sospir de partit.


Cadet A 7-1 Quart

Molt bona primera part amb domini constant i arribades perilloses. Bona intensitat i idees clares per marxar amb un plàcid 4-0 al descans. A la segona, els de Ketxa i Barris no van estar tan bé i se’ls va descontrolar una mica l’enfrontament, però cal estar contents i a seguir en aquesta direcció.


Quart 2-1 Juvenil B

El Juvenil B va patir en els primers minuts davant d’un rival que dominava el joc i els obligava a sortir al contraatac. En aquestes accions van ser capaços d’arribar amb claredat i provocar un penal que, malauradament, no es va poder transformar. El control del Quart es va fer més evident i es va traduir amb dos gols. A partir d’aquí, els de Subirana van reaccionar i van començar a portar el pes del partit, disposant de diverses ocasions que no van saber concretar. A la represa, els olotins van seguir ferms i així van poder retallar distàncies. En l’última hora es van llançar a l’atac de forma organitzada i van crear més oportunitats que no van voler entrar. Els tècnics consideren que si s’ha de perdre, que sigui d’aquesta manera


Juvenil A 2-2 Granollers

Els de Joan Sánchez van salvar els mobles en la segona part per esgarrapar un puntet i conservar el lideratge del grup 2 de Preferent. El Granollers va sorprendre amb un 0-2 favorable al descans, encara que era el Juvenil A qui tenia la possessió de la pilota, qui hi posava el joc i les millors ocasions. A la represa, els olotins encara van fer més notori aquest domini per seguir produint cabal ofensiu i igualar el resultat. Un empat de gust amarg tenint en compte els mèrits i les arribades a l’àrea realitzades per uns i altres.


Girona C 5-0 CF Sant Jaume 

Clara golejada la que va encaixar el conjunt de Jordi Dot davant del líder de la categoria, un Girona C farcit de jugadors de Tercera Divisió. Al descans, el marcador ja era de 3-0, registre que es va ampliar a la represa amb dos gols més. El filial de la UEO continua antepenúltim del grup 1 de Segona Catalana amb 10 punts.

Leave a Reply