Una victòria vital (UE OLOT 2-1 Lleida Esportiu)

La Unió Esportiva Olot suma la segona victòria de la temporada davant del Lleida Esportiu en un partit molt ben madurat i amb un esforç majúscul en defensa. Les dianes de Marc Mas i Roger Vidal, les dues amb el cap en accions d’estratègia, donen tres punts imprescindibles al conjunt de Raúl Garrido. Ens apropem a quatre punts de la permanència abans de tancar l’any al camp de l’Elx. 

Una alliberació. Feia dies que mereixíem la victòria, que en les últimes jornades es resistia per diverses circumstàncies. Avui, i més veient la resta de resultats, era el dia assenyalat per realitzar un pas endavant i així ho hem fet. Primera part molt competida amb més domini inicial de l’Olot, que ho ha provat amb els intents de Nacho Pérez i Guzmán, avui fent de “Blázquez” en el carril dret. I poc abans de la mitja hora arribaria el primer gol de la UEO: servei de córner de Nacho, la despenja Carles Mas i arriba Marc Mas a l’altre pal per posar el caparró i enviar-la a la xarxa (26′). De Mas a Mas per aconseguir la sisena diana del curs i desllorigar la defensa lleidatana. No obstant, els d’Abadalejo no han donat el braç a tòrcer i han ofert una resposta immediata aprofitant una errada de Ginard. Jorge Félix s’ha trobat la pilota morta i ha finalitzat a plaer per situar les taules (30′). Abans del descans, rematada acrobàtica de Marc Mas que ha sortit desviada per ben poc.

A la represa, han estat els de Garrido els que han sortit més decidits a buscar la victòria. Uri Santos, amb un tir potent, ha estat a punt de fer el segon i Roger Vidal, amb un cop de cap, feia un “spoiler” del que seria el seu gol. Jugada calcada a la del primer; en aquest cas servei de banda de Guzmán, prolonga Barnils amb el cap i Roger entra amb el cap (i amb el cor) per endreçar la pilota (60′). Deures fets en atac, calia defensar i evitar qualsevol intent de revifada dels de la Terra Ferma. Jordi Martínez, també amb la testa, gairebé deixa glaçat l’Estadi en l’oportunitat més important dels visitants. Molta pilota a l’olla, moltes boles centrades, molt joc aeri i segona jugada que l’Olot ha sabut controlar de meravella. Avui també hem patit, com és normal a Segona B, però per fi, el futbol ens ha somrigut. Segona victòria del curs i cinquè partit sense perdre dels garrotxins, que retallen punts en la cursa cap a la permànencia. Hores d’ara, la salvació directa és a quatre punts i la promoció a tres. Encara no hem fet res, però el salt d’avui era indispensable. Mai hi hem deixat de creure i ara recollim els fruïts. Diumenge que ve anirem a Elx amb la moral pels núvols i amb la voluntat de fer saltar la banca. Gràcies a l’afició que hi ha tornat a ser i que també creu en nosaltres. Ens en sortirem!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ginard, Jose (c), Carles Mas, Roger Vidal, Bigas, Barnils, Guzmán (Alfredo, 71′), Masó, Marc Mas, Uri (Toril, 75′) i Nacho Pérez (Micaló, 67′).

Lleida Esportiu: Diego Rivas, Aitor, Musa, Valiente, Eneko, Marc Trilles (Pumar, 80′), Javi López, Moustapha (Jordi Martínez, 60′), Nierga (c), Jorge Félix i Manu Molina.

Gols: 1-0, Marc Mas (26′), 1-1, Jorge Félix (30′), 2-1, Roger (60′).

Àrbitre: Pere Sureda Cuenca. Ha amonestat Ginard, Bigas, Nacho, Alfredo i Micaló (UEO) i també Aitor, Valiente, Eneko i Moustapha (Lleida).

Incidències: partit corresponent a la 18a jornada del campionat de lliga amb la presència de 834 espectadors a l’Estadi Municipal. Els jugadors de l’Olot han sortit amb una samarreta d’ànims a Yeray Sabariego, lesionat de gravetat fa pocs dies.

Fotos: Isaac Morchón-UE Olot

Leave a Reply