Jordi Xumetra, un reforç de primera

Després d’uns mesos entrenant amb l’equip, Jordi Xumetra es compromet amb la Unió Esportiva Olot per aquesta temporada i les dues pròximes. L’extrem empordanès, un prodigi de velocitat i habilitat, acumula més d’una cinquantena de partits a Primera Divisió amb el Levante i molta experiència a Segona A amb el Girona FC, l’Elche i el Real Zaragoza, el seu últim club. Xumetra, la bala de l’Estartit, serà presentat demà a les 11:30h a l’Estadi Municipal i podria entrar a la llista per diumenge. 

Desig complert. Jordi Xumetra Feliu (24-10-1985, L’Estartit) vestirà la samarreta vermella durant aquest mig any i els següents dos cursos. El jugador ja feia mesos que s’entrenava amb la UEO després de rescindir contracte amb el Real Zaragoza i finalment les negociacions entre ambdues parts han arribat a bon port. El futbolista empordanès, afincat a Olot, es va formar al FC Barcelona fins a juvenils, on va saltar a la Fundació Esportiva Figueres. La temporada 2005-06 va marxar a l’Espanyol B de Rubi, també a Tercera Divisió, i d’aquí va passar al Girona FC on va aconseguir dos ascensos consecutius. Xumetra es va consolidar a Segona A amb el conjunt de Montilivi i l’any 2010 va fitxar per l’Elche CF, on va disputar més d’un centenar de partits i va marcar 16 gols. La temporada 2013-14 va fer el salt a Primera Divisió gràcies a l’oportunitat que li va brindar l’UD Levante, amb el qual va jugar 56 partits però no va poder mantenir la categoria. Fa dos estius va firmar pel Real Zaragoza (Segona A) però una fractura al peroné de la cama dreta li va impedir tenir continuïtat. Un futbolista amb un currículum espectacular i una qualitat fora de dubte, actuant com a extrem, mitjapunta o carriler oferint seva velocitat, desequilibri i visió de joc al servei del grup.

Jordi Xumetra, conegut futbolísticament com la bala de l’Estartit, serà presentat demà just després de l’entrenament, al voltant de les 11:30h, i té possibilitats d’entrar a la convocatòria per al partit de diumenge a Saragossa, precisament contra el filial del seu últim club.

Benvingut a la UE Olot, Xumi! Esperem que ens regalis grans tardes glòria!

 Foto: El Desmarque

Leave a Reply