El resum de la jornada al FUTBOL BASE (3 i 4 febrer)

LES CRÒNIQUES

Com cada dimarts, torn per a l’actualtiat del futbol base de la Fundació Unió Esportiva Olot en la primera jornada del mes de febrer. Un cap de setmana força interessant amb un global de 16 victòries i 7 derrotes. A remarcar els lideratges ferms del Sènior Femení, Juvenil A, Cadet A i Infantil A, així com la victòria del CF Sant Jaume fora de casa. Tot seguit ho repassem en el resum setmanal del planter:

Sant Roc 1-3 Prebenjamí A
Benjamí C 4-5 Benjamí E

Un inici dominat per al Benjamí E, que es va col·locar amb un 0-3 a favor i moltes ocasions de gol. A través de coratge i rigor tàctic, el Benjamí C va poder igualar el resultat (3-3). Els d’Álvaro González es van tornar a posar per davant però els de Ferrés i Suñer van aconseguir novament la igualada (4-4). El duel es va decantar amb una diana in-extremis del Benjamí E en un partit ben competit que podia haver caigut dels dos costats.

Montagut 1-12 Benjamí D
Benjamí B 6-3 Gironès Sàbat


Benjamí A 4-2 Camprodon

Bon partit del Benjamí A contra el tercer classificat. Els olotins van començar molt bé, amb bona sortida de pilota i generant un parell d’ocasions molt clares. Al segon quart, els de Joel Olivet van obrir la llauna davant d’un Camprodon que patia en defensa. A la represa, el rival va canviar i va pressionar més amunt, provocant més pèrdues en la iniciació del joc. Tot i això, els de casa van clavar el 2-0 en una jugada d’estratègia. En una jugada aïllada, els del Ripollès van situar el 2-1 però abans d’acabar el quart es va tornar a obrir l’escletxa amb el 3-1. Patiment en el darrer quart amb gol de falta del Camprodon (3-2) que va fer tirar enrera el Benjamí A. Quan pitjor ho estaven passant, una errada defensiva del rival va propiciar el 4-2 definitiu. Agraïr l’esforç dels nanos per una victòria tan treballada.


L’Estartit 0-10 Benjamí Femení

En la seva jornada de descans, el Benjamí Femení va aprofitar per fer un amistós contra l’Estartit. Les jugadores garrotxines van sortir molt activades, marcant dos gols en menys de dos minuts, i van arribar a la quarta part amb un contundent 0-10. Una actuació que ha de servir per veure que les nenes de Duran i Puig van pel bon camí, aconsegint la primera victòria de la temporada a base de treball i moltes ganes.


Aleví D 1-6 Llançà

L’equip va sortir adormit, fet que es va veure reflectit al descans amb un 0-4 al marcador (tots quatre gols a pilota aturada). A la represa, els nois de Faja i Quintana van oferir una altra cara, disposant de diverses oportunitats que no es van saber materialitzar. Ja en l’últim quart, dos gols més del Llançà van trencar el partit quan l’Aleví D estava bolcat a l’atac. Una derrota que trenca una ratxa de 6 victòries i 1 empat en les últimes 7 jornades.

Salt Comacrós 6-3 Aleví C
Blanes 6-0 Aleví B
Aleví A 9-2 Cassà
Aleví Femení 1-2 Cabanes

Un enfrontament dominat per les jugadores de casa, que es van trobar amb un rival molt superior físicament al qual van igualar tècnicament. Les de Jessica i David Caballero van rebre un primer gol de falta, que va servir per activar-les i agafar el domini. Tot seguit es va produir la igualada i just després, en un error en la sortida d’un contraatac, el Cabanes es va tornar a avançar (1-2). La sort no va acompanyar a la UEO, que va tenir una opció molt cara per empatar. Una setmana més es va plasmar el bon treball dels entrenaments sobre la gespa.


Infantil C 2-1 EF Ripollès

L’Infantil C va superar l’EF Ripollès en un dels partits més fluixos dels locals. Tot just començar, els de Lluís Micaló van trencar el gel amb l’1-0 i tot feia inidicar un partit plàcid. Res més lluny de la realitat, ja que abans del descans els visitants van signar la igualada. No va ser fins a deu minuts pel final que els olotins van poder marcar el 2-1 definitiu. Una victòria que serveix per matenir-se a la part alta però que no deixa de ser un toc d’atenció per a l’equip.

Gironès Sàbat 0-1 Infantil B 

Primera part en el qual els olotins no es van trobar còmodes en el terreny de joc, degut a les dimensions reduïdes del camp. Tot i dominar les segones jugades, els de Boix i Reixach no podien enllaçar amb els puntes i les ocasions escassejaven. A la represa, l’Infantil B va sortir més endollat i això va propiciar una major activitat a l’àrea contrària. El gol va arribar transformant un penal molt clar. Al final es va saber defensar el marcador, tot i un xut al pal del Gironès, per lligar una bona victòria en un camp molt complicat


Infantil A 4-0 Gironès Sàbat 

Molt bon partit de l’ Infantil A, desplegant molta intensitat davant d’un Gironès també molt combatiu. El bloc dirigit per Pere Luengo va transmetre una bona actitud i va oferir un bon joc que els va permetre quedar-se amb els tres punts al camp del Morrot.

Cadet B 3-0 La Jonquera

Victòria clara del Cadet B en una cita que van dominar de cap a peus. De fet, La Jonquera no va poder fer ni un xut entre els tres pals.El grup de Martí Planas i Jordi Caselles va mostrar un gran nivell de joc en la primera meitat, marcant dos gols després de dues grans jugades col·lectives. A la segona, els fronterers van fer un pas endavant, insuficient per inquietar la porteria local. El bon futbol olotí va continuar i es va arrodonir el marcador amb una barraca a servei de cantonada. Un bon resultat per acumular uns registres de 10 dels 12 últims punts possibles.


Fornells 2-3 Cadet A

Molt bon partit en línies generals davant d’un dels millors equips de la categoria. Els de Ketxa i Vila van saber a què jugaven en tot moment, malgrat les envestides del Fornells, que va proposar un joc intens i directe en l’inici i el final de partit. El Cadet A va defensar com un autèntic bloc i ofensivament van trobar el premi que els mancava en les últimes jornades.


Manlleu 1-0 Cadet Femení

Un resultat molt ajustat en un partit molt intens i de bon futbol. Ambdós equips van marcar una dinàmica de joc molt organitzada durant tot el partit, amb el Cadet Femení plantant cara a un gran rival i disposant d’ocasions de gol fins a l’últim minut. Malgrat la diferència de punts en la classificació, només una errada en defensa de les olotines va decantar el marcador a favor de les osonenques. Les d’Alba Prat van lluitar fins al final i van mostrar una evolució  respecte les últimes setmanes, sobretot a nivell defensiu.


Juvenil B 5-2 FE Begur

Un partit molt complert amb una primera meitat duent la iniciativa i generant nombroses ocasions de gol. El Begur també va crear perill en un parell d’accions ràpides acl ontraatac. Tot i això, el marcador no es va moure en els primers 45 minuts. A la represa, els visitants van sortir més forts i avançant les línies, això va provocar desconcert i dificultat per generar joc als olotins. Fruit d’això, els empordanesos es van situar amb una renda de dos gols en el primer quart d’hora de la segona part. Els de Subirana i Barranco no van abaixar els braços i es van refer començant a assetjar la porteria rival. Ràpidament, el Juvenil B va retallar distàncies i van donar la volta al partit de forma espectacular. Tot va ser més fàcil amb un rival abatut que va encaixar dues dianes més en el tram final per garantir la tranquil·litat. Un xoc molt emocionat davant d’un contrincant de la part alta de la taula.


Figueres 2-3 Juvenil A

Un matx en el qual el Juvenil A va ser superior en la primera meitat, anant al descans amb un resultat favorable de 1-2. Fins i tot van tenir ocasions més clares per poder ampliar aquest marcador. A la segona part, els de Joan Sánchez van aconseguir marcar el tercer després d’un tir al pal, però en una jugada d’estratègia els figuerencs van retallar distàncies (2-3). Els últims minuts van ser d’anada i tornada en un duel en el qual els olotins van ser justos mereixedors dels tres punts.


Marca de l’Ham 1-2 CF Sant Jaume

Important victòria del conjunt de Jordi Dot a domicili i davant d’un rival directe a la part baixa. Un doblet d’Adrià Juncà va encarrilar el triomf en el primer temps, per bé que els figuerens van retallar distàncies a la represa (1-2). Al final, tres punts d’or per uns santjaumins que ocupen la 15a posició amb 20 punts i s’apropen a dos de la permanència.

Sènior Femení 5-2 Pontenc

Un dels partits més complicats per al Sènior Femení en el que va de temporada. Rebien el tercer classificat, que tenia esperances de situar-se en segna posició. L’enfrontament va començar molt bé, les olotines eren conscients de la importància del partit i van marcar el primer al minut 2. El domini no era absolut però les de Moi Dubé tenien el control, ampliant la diferència en el minut 21 (2-0). Semblava un partit plàcid però una diana del Pontenc abans del descans va fer reaccionar a les visitants. A la segona, les gironines van apretar i van aconseguir el gol de l’empat. Minuts de nervis amb ocasions als dos costats que van desembocar en el tercer gol de les de de casa, deixant ben encarada la victòria. En els últims minuts, el treball físic de la UEO va permetre anotar dos gols més en un compromís molt competit en joc i arribades.

 

 

Leave a Reply