El resum de la jornada al FUTBOL BASE (3 i 4 març)

LES ESTADÍSTIQUES

 

LES CRÒNIQUES

Prebenjamí B 5-5 Boscdetosca
Prebenjamí A 2-1 Boscdetosca
Benjamí E 6-5 Vall d’en Bas
Benjamí C 1-7 Benjamí D

Un duel molt complicat entre els dos conjunts de la UEO. El Benjamí C es va trobar davant d’un molt bon equip que els va posar més coses molt difícils. Tot i això, el conjunt de Ferrés i Suñer va intentar aguantar tot el que van poder fins que va ser impossible.


Benjamí B 3-0 GEiEG
Benjamí A 5-3 Les Preses

El duel va començar molt igualat, amb la UEO avançant-se en el minut 6 tot i que just després, Les Preses va aconseguir empatar. El segon i tercer van ser de més presència ofensiva del Benjamí A, que obrir una escletxa de dos gols (3-1). En l’inici de l’últim període, un gran gol de falta va situar el 4-1 i partir d’aquí, moments de desconnexió que els presencs van saber aprofitar (4-3). Finalment, una pèrdua de pilota del rival va suposar el 5-3 per als de Joel Olivet, que els va donar tranquil·litat per acabar el partit.


Benjamí Femení 1-0 Gerunda
Aleví E 3-3 St Pere Màrtir

Aleví D 0-3 Esplais

Un resultat injust tenint en compte el que s’ha vist sobre el terreny de joc, en el qual l’Aleví D es va mostrar superior en el joc i en la creació d’oportunitats. Les dues primeres parts van ser controlades en tot moment però sense efectivitat de cara a porteria. El resultat al descans era d’empat sense gols (0-0). En el tercer quart es va produir la jugada clau del partit; penal fallat dels de Faja i Quintana i en l’acció següent marca el conjunt visitant. Tot i això, els de casa van seguir generant clares arribades, però dues jugades aïllades els van condemnar (0-3). Toca animar els jugadors després d’aquest cop dur i immerescut.


Porqueres 7-0 Aleví C
Aleví B 0-10 Girona
Llagostera 3-5 Aleví A
Aleví Femení 1-4 Gerunda

Una primera part en la qual les olotines van mostrar una gran superioritat. Jugades al pal i molts rebots van privar-les d’inaugurar el marcador. A la segona part, certs errors defensius i falta de concentració van provocar els dos  primers gols del Gerunda. A la tercera, el grup de Jessica i David Caballero van aconseguir apropar-se en el marcador, però el desgast físic va passar factura en la quarta part, rebent dues dianes més de les gironines. Al final, no es va poder complir l’objectiu pel qual es treballa, que és intentar sortir de la zona baixa de la classificació.


Infantil C 7-3 Atlètic Banyoles
Unió Girona 2-5 Infantil B
Cadet B 2-2 Les Preses

Banyoles 1-2 Cadet A

Uns tres unts molt treballats al Pla de l’Estany, portant el domini del joc i disposant de les accions de més perill a la porteria contrària. La manca d’inspiració en els últims metres del Cadet A va propiciar que s’arribés a un final molt ajustat. En línies generals, una molt bona actuació dels de Ketxa i Barris davant d’un rival molt defensiu.


L’Estartit 4-2 Cadet Femení

Les olotines van començar poc activades en la primera meitat i els va passar factura, encaixant quatre gols en poc més de vint minuts. Tot seguit, el Cadet Femení va poder encetar el compte realitzador de falta directa i això va fer posar-se les piles i canviar la dinàmica. En el primer minut de la repreas, una bona recuperació va iniciar el segon gol del conjunt olotí, animant més a les jugadores i ajudant-les a veure que la possibilitat de puntuar no estava tant lluny. Tot i l’esforç encomiable del conjunt d’Alba Prat, al final no va ser possible i el triomf es va quedar al Baix Empordà.

 

Juvenil A 4-1 Parets

Un enfrontament dominat pels olotins en el joc i també en la producció de les principals ocasions. Al descans, al marcador era de 2-1. La segona meitat va continuar amb la mateixa dinàmica i els de Joan Sánchez van tenir la sort d’estar més encertats per finalitzar amb un 4-1 favorable. Un Juvenil A mereixedor dels tres punts que segueix coliderant la classificació de Preferent amb el Girona FC, que no pot pujar.


CF Sant Jaume 2-1 Camprodon

Important victòria del filial de la UE Olot, que va superar in-extremis i amb remuntada el Camprodon. Els visitants van trencar el gel en el primer temps, però a represa els de Jordi Dot van capgirar el marcador amb les dianes de Pol Reixach i Aisa, aquest últim en temps de descompte. Tres punts que enlairen el CF Sant Jaume als 23 punts, a dos de la permanència, que marca el Marca de l’Ham.


Girona 1-3 Sènior Femení

Era un desplaçament molt important per a l’Olot Femení, que visitava el camp del primer classificat, un Girona FC que havia estat l’únic equip de vèncer a les olotines aquesta temporada. El camp realment feia goig amb un gran nombre de seguidors garrotxins i també de la junta directiva del club, que es van desplaçar fins a Girona per veure unes jugadores que no els van fallar. El duel va començar amb un clar domini de les de Moi Dubé, que atacaven amb un passades directes a les davanteres, provocant situacions de perill constant a la porteria gironina. Tot i això, una contra de les locals va suposar el primer gol de l’enfrontament. El Sènior Femení no va canviar el guió i va seguir treballant per un premi que arribaria minuts abans del descans, quan es va obtenir el gol de l’empat. A la segona, les futbolistes de la UEO van sortir decidides a buscar la victòria, acumulant atacs directes a l’àrea rival. Dos gols més van poder col·locar una renda de 1-3, que ja va ser decisiva. Una victòria important però no definitiva, en la qual el cos tècnic i la resta del club feliciten a l’equip pel gran treball realitzat.

Leave a Reply