Renovació de Raúl Garrido i Kevin Martínez

La Unió Esportiva Olot i Raúl Garrido han arribat a un acord per l’ampliació del contracte que els uneix per una temporada més. El tècnic valencià, acompanyat de Kevin Martínez, allarga el seu vincle amb l’objectiu primordial d’assolir la permanència i de donar tranquil·litat, confiança i atreviment al projecte. Plenament integrats al club i a la ciutat, Garrido i Martínez s’han guanyat la renovació a còpia d’entrega, il·lusió i resultats.

Raúl Garrido va aterrar el 14 de novembre a la Unió Esportiva Olot. Aleshores, l’equip estava a 7 punts de la salvació i tot seguit va encadenat uns registres espectaculars de 6 victòries, 6 empats i només 2 derrotes en 14 partits que ens han deixat 4 punts per sobre del descens directe. Més enllà dels números, Garrido i Martínez han aconseguit erigir-se en els líders de la revifada, connectant ràpidament amb l’afició i canviant la dinàmica del grup a nivell mental i emocional, revertint una situació molt complicada en l’anterior etapa. Aquesta renovació sobretot és un gest de continuïtat, confiança i atreviment. Primerament, continuïtat i estabilitat per mantenir el cos tècnic que tan bé ha funcionat en aquests últims mesos. Confiança i tranquil·litat, la de la junta directiva i la direcció esportiva en aquest projecte i en una plantilla molt vàlida i plenament capacitada per aconseguir els objectius. I atreviment perquè, com a club ambiciós que som i sense perdre mai la humilitat que ens caracteritza, volem mirar cap a reptes més importants un cop s’hagi pogut assolir el propòsit prioritari. Enhorabona, Raúl i Kevin! Seguim units, creixem junts! 

Raúl Garrido: “Estem molt satisfets, estem en un club que ens omple en tots els sentits, ens sentim molt valorats i estimats aquí. Tenim molta il·lusió per seguir aquí, complir l’objectiu de mantenir la categoria i estar junts la temporada que ve. Molta satisfacció i molt content per formar part de la família de la Unió Esportiva Olot durant més temps. No podem estar més a gust, des del primer se’ns ha tractat fenomenal i l’afició està contenta de la dinàmica que portem. És un club seriós, ben estructurat i té tots els condicionants òptims per seguir treballant junts en l’objectiu prioritari de la salvació”.

Leave a Reply