Crida a l’afició, una final contra l’Ebro!

Estem arribant en el tram decisiu de la nostra quarta temporada a Segona B i estem molt a prop d’assegurar-nos la permanència a la divisió de bronze. Una victòria contra el CD Ebro, en el partit d’aquest divendres a les 18.30h a l’Estadi Municipal, ens acostaria molt a l’objectiu desitjat. És per això que fem una crida a l’afició per omplir el Fortí Olotí, que la Marea Vermella torni a ser el jugador número 12 i que ens empenyi a aconseguir els tres punts. Des de la plantilla i el cos tècnic també han volgut esperonar els nostres seguidors per tal que donin el màxim suport des de la grada. AMB TU, MÉS A PROP!

Raúl Garrido, entrenador UEO

 

David Bigas i Lluís Micaló, jugadors UEO

 

Xavi Ginard i Iván Guzmán, jugadors UEO

 

Roger Vidal i Marc Cosme, jugadors UEO

 

 

 

 

Leave a Reply