El resum de la jornada al FUTBOL BASE (24 i 25 març)

LES ESTADÍSTIQUES 

 

 

 

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Benjamí D 7-2 Boscdetosca
Sant Roc 2-6 Benjamí B
Atlètic Banyoles 1-3 Benjamí A

Un xoc molt disputat al camp del cinquè classificat en el qual olotins van gaudir del domini del joc en tot moment. En el primer quart, el Benjamí A va aconseguir obrir la llauna i en el segon va poder ampliar la renda (0-2). A partir d’aquí, els banyolins els van fer patir a través d’un joc directe que va donar els seus fruits. Una pilotada dins l’àrea després d’un rebot va suposar l’1-2. Malgrat tot, el conjunt de Joel Olivet no va perdre el control i va dur el pes del joc fins a l’últim quart, en el qual van poder marcar el gol de la tranquil·litat. D’aquesta manera, l’equip escala fins a la segona posició a la classificació i els tècnics feliciten els futbolistes i els animen a seguir gaudint fins a final de temporada.


Besalú 7-1 Aleví E
Begur 6-3 Aleví D

Un bon partit de l’Aleví D al camp del líder. Un matx força igualat fins al descans, en el qual es va arribar amb empat (1-1). El tercer quart va acabar amb un 3-1 i només començar l’última part el resultat era de 5-1. Tot i això, els de Faja i Quintana no van perdre la cara al partit i van aconseguir retallar distàncies fins al 6-3 definitiu. Els tècnis es mostren molt contents del joc i les ganes dels jugadors i de l’actitud dels pares i mares, animant en tot moment independentment del resultat i de la pluja que va caure.


Aleví C 3-6 Atlètic Banyoles
Gironès Sàbat 6-2 Aleví B
Aleví A 8-1 L’Escala
Aleví Femení 2-2 Sils

Un partit molt destacat pel fet de puntuar davant d’un rival de la part alta de la classificació, una petita recompensa al gran treball de les olotines. Un empat molt valuós davant que demostra la millora que està experimentant el grup. Un gol de les garrotxines en la primera part va provocar que el Sils jugués amb presses per intentar neutralitzar el marcador. Ho van aconseguir en la quarta part, col·locant-se fins i tot amb un 1-2 a favor, però les de Jessica i David Caballero no van voler ser menys i en l’últim minut del partit van poder igualar les forces. Un punt que es queda curt veient l’esforç que es va fer. Toca seguir treballant i escalant posicions!


Santjoanenc 4-1 Infantil C
Infantil B 0-1 Vilablareix

Infantil A 8-0 Figueres

Una primera meitat molt igualada en la qual l’Infantil A va poder inaugurar el marcador. En la segona, el conjunt de Pere Luengo va posar una marxa més i va poder concretar més oportunitats per situar un contundent 8-0.


Llagostera 0-4 Cadet A

Una primera part perfecta del Cadet A, que va mostrar una gran actitud i treball en equip. A més, els de Ketxa i Barris van trobar l’encert de cara a porteria i això els va facilitar la feina en la resta de partit. Al descans, el resultat ja era de 0-3 i a la represa es va saber gestionar l’avantatge i no passar angúnies en defensa.


Monells 0-1 Cadet Femení

Una tarda plujosa i un camp embassat rebia al Cadet Femení, unes previsions no gaire esperançadores. A l’escalfament ja es va veure clar que era impossible jugar per terra, així que va ser un matx de molt poc futbol. Els dos equips van optar per altres recursos com un joc més directe bastant en pilotes aèries i buscar l’error del rival per fer mal. Va haver-hi ocasions constants als dos bàndols però només les d’Alba Prat van poder convertir-ne una en gol. Així doncs, les nostres jugadores es van endur tres punts d’un duel molt difíci, una victòria que serveix per acumular 9 punts en 10 dies (dos de lliga i un aplaçat), que les ha fet recuperar posicions en la classificació.


Juvenil B 5-4 Llagostera

Una cita molt vistosa per part dels dos equips. En els primers 20 minuts, el Juvenil B es va situar amb un avantatge de 3-0 desplegant un gran futbol. A partir d’aquí, les forces es van igualar i a pocs minuts del descans, el Llagostera va eixugar distàncies. A la represa, els visitants van avançar les línies i van trobar el camí d’un altre gol (3-2). El partit es va tornar boig amb anades i vingudes als dos costats. Van ser els llagosterencs qui van tenir més efectivitat amb dos gols més per capgirar el panorama (3-4). Tot i això, els de Subirana i Barnadas no es van rendir i van seguir creient en les seves possibilitats. Resposta immediata per empatar el duel (4-4) i quan faltaven cinc minuts per acabar, eufòria total en aconseguir el gol de la victòria. Tres punts per avançar una posició en la classificació, col·locant-se en un meritori quart lloc.


Juvenil A 2-2 Badalona

Un xoc en el qual el Juvenil A va començar dominant i marcant el primer gol. A partir d’aquí, els va costar trobar joc i això va propiciar que el Badalona donés la volta en el marcador. En l’últim quart d’hora, els de Joan Sánchez van reactivar-se en la faceta ofensiva i van generar més ocasions de gol fins a aconseguir la diana de l’empat.


AE Roses 4-1 CF Sant Jaume

El debut de Jordi Arau i Àlex Terma a la banqueta del Sant Jaume no es poder arrodonir amb una victòria al camp d’un rival directe. I això que el filial de l’Olot es posar per davant amb gol de Pol Reixach abans del descans, però els rosincs van capgirar de forma contundent el marcador a la segona meitat. Els santjaumins es troben en la 15a posició amb 24 punts, a quatre de la permanència en aquest grup 1 de Segona Catalana.


Porqueres 1-6 Sènior Femení

Era un compromís molt important, ja que el Porqueres és un dels rivals més difícils dels que queden per jugar. Fer-ho fora de casa i el mal temps eren altres handicaps que posaven més dificultat a l’objectiu. La primera mitja hora va ser com s’esperava; ocasions pels dos equips, pluja i vent en un terreny embassat que dificultava el joc. Després de moltes ocasions aturades per la portera local, va arribar el primer gol del Sènior Femení i tot es va posar de cara. I més encara quan just abans del descans, les de Moi Dubé anotaven el segon per agafar més tranquil·litat de cara a la represa. Les olotines van sortir molt motivades dels vestidors i el duel es va obrir, veient un gol més a cada porteria (1-3). Superats aquests minuts de bogeria, la UEO va tornar a agafar la batuta amb tres dianes per deixar sentenciat el partit.

 

Leave a Reply