El resum de la jornada al FUTBOL BASE (7 i 8 abril)

LES ESTADÍSTIQUES DE LA TEMPORADA

 

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Fundescam 6-2 Prebenjamí A
Ter Brugent 1-9 Benjamí D
Benjamí C 11-1 Benjamí Femení

Un bon partit per part del Benjamí C, que va controlar el matx des del principi i va provar coses noves i variants en el joc que van funcionar molt bé. Molt bona feina per part dels jugadors entrenats per Joel Ferrés i Arnau Suñer.

Benjamí B 2-4 Llagostera
Benjamí A 7-0 La Canya
Aleví E 11-3 Les Preses
Aleví D 0-2 Bisbalenc
Camprodon 3-5 Aleví C
Aleví B 5-3 Farners
Figueres 0-2 Aleví A
Girona 5-1 Aleví A
Infantil C 8-1 Cornellà

L’Infantil C va demostrar que ja està recuperat de la dolorosa derrota del partit anterior. Davant del tercer classificat, els joves de Micaló i Faja van oferir actitud i bon futbol en la majoria de passatges del xoc. Els tècnics assenyalen que l’equip seguirà treballant al màxim fins a final de temporada.


L’Escala 1-1 Infantil B
Infantil A 2-1 Peralada

Després del bon paper realitzar en el MIC de Setmana Santa, l’Infantil A va obtenir una victòria molt important davant d’un rival molt físic. Una primera meitat ben llegida per als de Pere Luengo i Isaac Morchón, que van treure un avantatge de dos gols. A la represa, molt control dels olotins, que van saber administrar el resultat favorable tot i el gol del Peralada en pràcticament l’únic xut que van efectuar.


Cadet B 1-3 Blanes

El Cadet B s’enfronta a un dels equips de la zona mitja-alta de la classificació. Tot i que bona part del perill en el primer temps el van dur els garrotxins, va ser el Blanes qui va inaugurar el marcador a través d’un córner. A la segona, el conjunt de Planas i Caselles va portar la iniciativa però els blanencs van marcar el segon en un contraatac letal. A partir d’aquí, la UEO es va llançar a l’atac i va poder retallar distàncies. I quan semblava que la possibilitat d’empatar era ben real, els visitants van aconseguir el tercer i definitiu gol per emportar-se la victòria del Morrot.
 

Cadet A 2-0 Guíxols

Una actuació molt convincent del Cadet A davant d’un rival que els va superar en la primera volta. Dos gols, en un cada part, van suficients per tenir sota control el partit en tot moment. Els tècnics Ketxa i Barris assenyalen que cal mantenir aquesta línia de treball perquè encara queda el més difícil.


Centelles 2-0 Cadet Femení

Base Roses 0-3 Juvenil B

El Juvenil B va realitzar un treball molt seriós sota una intensa pluja que no va parar durant els 90 minuts. Primera part amb un rival molt replegat que va cedir la pilota als olotins, que els va costar crear ocasions destacades. A la represa, amb un Base Roses més desgastat, els de Subirana i Barnadas van interpretar millor el joc per aprofitar els espais de la defensa contrària. Fruit d’això va arribar el primer gol en el quart d’hora de la segona part. No obstant, les oportunitats arribaven en comptagotes i no va ser fins als últims cinc minuts que es va poder sentenciar el duel amb dues dianes més. Aquest vespre, el Juvenil B recupera el partit ajornat contra l’Escala per seguir amb la bona dinàmica de joc i resultats.

Cardedeu 1-0 Juvenil A

Un enfrontament en el qual el Juvenil A va ser dominador del cop però no va trobar l’encert de cara  porteria. En canvi, el conjunt vallesà va arribar tres vegades i va tenir més efectivitat per marcar l’única diana del partit. Els de Joan Sánchez, que fins i tot van fallar un penal, mereixien més recompensa però finalment van tornar de buit de Cardedeu.


CF Sant Jaume 1-1 L’Escala

Un gol en l’últim sospir del manlleuenc Oriol Pujadas va salvar un punt de mèrit per al filial de la UEO. L’Escala, tercer classificat i un dels favorits per ascendir, s’havia avançat poc després del primer quart d’hora de partit, però els santjaumins van insistir fins al final i van aconseguir puntuar. Els d’Arau i Terma són 15ns amb 25 punts, a cinc de la salvació que marca el Caldes.

 

Leave a Reply