El resum de la jornada al FUTBOL BASE (14 i 15 abril)

LES ESTADÍSTIQUES DE LA TEMPORADA

 

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Manlleu 0-2 Benjamí E
Benjamí D 9-0 Bisaroques
Benjamí C 6-1 Fundescam

Bones sensacions del Benjamí C, que tot i començar a remolc, no va abaixar mai el cap i va trobar l’efectivitat necessària per superar el rival. Els jugadors de Joel Ferrés i Arnau Suñer van mostrar-se molt concentrats i van evidenciar una millora en el joc, que també es va traduir en un resultat satisfactori.

Cassà 7-2 Benjamí B

Un partit igualat fins al segon quart, en el qual el Benjamí B no va poder aguantar físicament davant d’un equip molt superior. El resultat final tampoc mereixia tan de de càstig però l’eficàcia és el que sempre acaba decidint.


Cornellà 2-2 Benjamí A

Un enfrontament molt disputat en el qual els locals van inaugurar el marcador de bon principi. Poc després, el Benjamí A va  poder empatar en una fase molt travada. Ja en l’última part, els del Pla de l’Estany van tornar a posar-se per davant amb el 2-1. A falta de cinc minuts, el conjunt de Joel Olivet va obtenir el premi de la igualada i va disposar de clares ocasions per sortir amb la victòria del camp cornellanenc.


Benjamí Femení 3-4 Vall d’en Bas

Es previa un partit molt igualat i així ho va ser. El rival es va avançar en el marcador però pocs minuts després, les olotins van reaccionar i van donar-li la volta (3-1). Tot i això, les de Júlia Duran i Laia Puig es van confiar en l’última part i van acabar cedint per 3-4 amb un gol en els minuts finals. Així doncs, el futbol els va donar un nou aprenentatge, cal seguir endavant i pensar en les properes cites.


Aleví E 10-0 Ter Brugent
Fundescam 3-6 Aleví D

Un partit regular de l’Aleví D, que va sortir endollat amb un 0-2 en els primers quatre minuts. Tot seguit, la intensitat va disminuir i es va cedir el control als ripollesos, que van retallar distàncies però no van tenir opcions de puntuar. Els de Faja i Quintana es van emportar els tres punts per escalar més posicions a la classificació.


Aleví C 4-1 Ripollès
Fornells 5-5 Aleví B
Aleví A 5-6 Ripollès
Cabanes 0-10 Aleví Femení

Un enfrontament clau per començar a sumar punts i mirar d’escalar posicions. Les garrotxines anaven a Cabanes amb ganes de guanyar i iniciar una nova jornada aconseguint l’objectiu desitjat. Tots dos equips, situats a la part baixa de la classificació, necessitaven la victòria, però van ser les nenes de Jessica Caballero les que van fer els deures com tocava. La concentració i l’esforç van ser determinants en un duel en el qual l’Aleví Femení va ser clarament superior en tots els aspectes del joc.


Infantil C 11-1 Boscdetosca
Sta Eugènia 2-3 Infantil B
Infantil A 10-0 Porqueres

Un duel una mica estrany per l’hora i el temps en el qual no hi va haver color. L’Infantil A va jugar com sempre, mostrant bona actitud i treball, i va dominar de principi a final. Era qüestió de temps que entressin els gols i així va ser. Al descans, el resultat era de 5-0 i a la segona meitat i es va repetir la diferència per deixar el 10-0 definitiu.


Blanes 2-1 Cadet A

Una de les actuacions més complertes de la temporada que es va quedar sense el primer final. El Cadet A va treballar moltíssim durant tot el partit, però la possibilitat de puntuar es va esfumar en l’últim sospir amb el gol blanenc. Era un matx molt important per als de Ketxa i Barris, que continuaran treballant per revertir aquesta ensopegada.


Cadet Femení 5-0 Cornellà

Es va preparar un partit amb seriositat i intensitat després de l’últim a Centelles. Un duel que sobre el paper no aparentava massa dificultat i que es va dominar en la majoria dels minuts. Possessió de pilota i molt joc a camp rival del Cadet Femení, que va trencar el gel als deu minuts després d’uns quants avisos. Poc després, les d’Alba Prat anotarien el segon i abans de la mitja hora cauria el tercer. Un resultat molt favorable que va tenir continuïtat en el ritme a la represa, optant per fer rotacions i pensant en el següent compromís, en el qual visiten el camp del líder. Confiança i positivisme per encarar una setmana complexa!


Juvenil B 3-2 Porqueres

Un xoc molt disputat entre dos equips que van desplegar el seu estil amb les seves armes. El Juvenil B, amb un joc més posicional, buscava superar línies i aconseguir superioritats davant d’un Porqueres molt reactiu, que es va defensar bé i que esperava el seu moment a la contra. La primera meitat va finalitzar amb empat a un, un gol de penal dels olotins i un córner dels visitants. A la represa, els banyolins van aprofitar un error en la sortida de pilota per situar l’1-2. Ràpidament, el bloc de Subirana i Barnadas va respondre per igualar les forces i fins i tot per capgirar la truita amb el 3-2 definitiu. Ara cal entrenar amb les màximes garanties per afrontar el derbi contra Les Preses del proper diumenge.


Juvenil A 2-2 Vilassar

Un joc correcte a la primera meitat, un partit amb moltes anades i vingudes que ens va deixar un 2-1 favorable al descans. A la segona, el Vilassar va aconseguir neutralitzar el resultat just després que el Juvenil A perdonés el 3-1. També en l’última oportunitat del partit els de Joan Sánchez podien haver marcat el 3-2, tot i que els maresmencs també van gaudir de les seves opcions. Una represa de moltes transicions i amb un resultat final que els tècnics consideren just. 


Camprodon 0-7 Sènior Femení

Penúltim partit a fora de casa per a les noies olotines, que acaben la lliga d’aquí a quatre setmanes. L’enfrontament va començar amb la força que l’entrenador havia demanat. El primer minut va ser la clau; dues ocasions de gol i i un gol van ser la carta de presentació. Un primer temps que es va jugar pràcticament al camp del contrari, on les arribades s’anaven succeint i es va aconseguir ampliar la renda amb dues dianes més. A la segona, el joc combinatiu de l’equip de Moi Dubé va millorar i així es va completar una bona golejada amb quatre barraques més.


Tossa 1-3 CF Sant Jaume

Magnífica victòria, amb remuntada inclosa, del filial de la UEO per seguir creient en la permanència a Segona Catalana. Els selvatans es van avançar al límit del descans, però la represa va ser totalment garrotxina amb les dianes d’Edile, Obrador i Aisa. El conjunt d’Arau i Terma té ara 28 punts i es troba a tres de la salvació, que marca el Caldes amb 31 punts.

 

 

Leave a Reply