El filial es queda a Segona Catalana!

El CF Sant Jaume ha aconseguit la permanència a Segona Catalana després de la victòria d’aquest diumenge al camp del Caldes (1-2). Els gols d’Èric Latorre i Pol Reixach deixen el filial de la Unió Esportiva Olot amb 35 punts, empatat amb el Palafrugell però en posició de salvació directe gràcies als descensos compensats. Ha estat una temporada duríssima en una categoria nova i amb un bloc molt jove, però amb esforç, constància i compromís hem pogut assolir l’objectiu.

Gràcies a tots els jugadors, al cos tècnic encapçalat per Àlex Terma i Jordi Arnau, a la junta directiva, a l’afició i tothom del club que ha posat el seu granet de sorra per ajudar a mantenir el CF Sant Jaume a Segona Catalana. Una altra salvació agònica però igual d’important que la del primer equip a Segona Divisió B. Enhorabona!

Leave a Reply