El resum de la jornada al FUTBOL BASE (26 i 27 maig)

LES ESTADÍSTIQUES DE LA TEMPORADA

 

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Benjamí Femení 0-3 Fundescam
Prebenjamí B 1-14 Fundescam
Sant Gregori 4-0 Benjamí B
Benjamí A 9-3 Sarrià de Ter

Una bona actuació del Benjamí A, que des del primer minut va ser dominador del matx deixant un 4-0 al final del primer quart. Tot seguit, el Sarrià va intentar fer un pas endavant però es va topar amb el conjunt de Joel Olivet, que va marcar el ritme en tot moment i va poder ampliar el compte golejador.


Aleví B 1-6 Quart
Quart 4-4 Aleví A
Aleví Femení 4-3 Ripoll

L’Aleví Femení tenia un objectiu clar; intentar guanyar el partit per poder doblar els punts que havia fet durant la primera volta de la temporada. Les jugadores van sortir molt concentrades, realitzant un bon treball defensiu i aprofitant les oportunitats ofensives per anar al descans amb un 2-1 favorable. A la segona part, les visitants també van encertar en les seves arribades i van igualar el duel. L’equip de Jessica i David Caballero nov a abaixar el cap i van lluitar intensament per obtenir dos gols més. A l’últim minut, fruit del cansament, el Ripoll va tornar a acostar-se (4-3). Així doncs, la victòria es va quedar a casa en el tercer partit seguit puntuant de les garrotxines, que van complir el propòsit marcat.


Cal Aguidó 2-0 Infantil B
Infantil A 3-0 Bisbalenc

Un compromís solucionat sense gaire dificultat ja que l’Infantil A va mostrar-se molt superior. Cal destacar l’actitud i el treball dels nois de Pere Luengo davant d’un rival que va estar per sota del nivell esperat.


Cadet B 3-1 Baix Ter
Lloret 1-4 Cadet A (CAMPIONS!)

El Cadet A disposava de tres oportunitats per quedar campió i ho va aconseguir a la primera. Un partit molt seriós i treballat, un reflex de tota la temporada. Els de Ketxa i Barris van portar el pes del partit en tot moment, sempre buscant la porteria rival. Es van posar per davant en el marcador però fins als últims minuts no es va acabar d’assegurar la victòria. Cal felicitar a tots els jugadors per la seva actitud i treball durant tot l’any. Enhorabona Cadet A, retorn a Preferent!

 

Juvenil B 3-1 Llançà

Els olotins van iniciar l’enfrontament amb molt bona actitud, fet que va propiciar un bon joc durant la primera meitat, generant moltes ocasions i transformant-les en gols (3-0). A la segona, el bloc de Subirana i Barnadas va afluixa el ritme i va donar ales al rival, que va retallar distàncies a l’equador de la represa. Tot i disposar de diverses oportunitats, el Juvenil B no va poder augmentar l’avantatge. Queden dos partits per intentar donar el màxim de cadascú i acabar de la millora manera possible el que es pot considerar una bona temporada.


Sènior Femení 4-2 Llerona

Un test amistós davant d’un rival de categoria superior, justament la que ha assolit el Sènior Femení amb l’ascens en el seu primer any de vida. Els tècnics creuen que el resultat positiu obre a les portes a creure en aquest equip per fer un bon paper a la Primera Catalana.


Caldes 1-2 CF Sant Jaume

El filial de la UEO continuarà un any més a Segona Catalana després del triomf al camp del Caldes. Els homes de Terma i Arau, conscients del que es jugaven, van sortir a per totes i al descans ja dominaven per 0-2 gràcies als gols de Pol Reixach i Èric Latorre. Malgrat que els locals van retallar diferències en els últims minuts, els tres punts no van perillar i la combinació de resultats i de descensos compensats van fer que el CF Sant Jaume assolís la permanència a la categoria.

 

Leave a Reply