Marc Nierga (Lleida Esportiu), gol de quilòmetre zero

La Unió Esportiva Olot tanca la incorporació del davanter olotí Marc Nierga, que torna a la ciutat després d’uns anys formant-se en diversos filials de Segona B. Nierga, de 26 anys, ha marcat 38 gols en 171 partits a la categoria de bronze, en la qual els últims dos anys ha jugat a les files del Lleida Esportiu. El punta garrotxí, segon fitxatge de l’estiu després d’Alan Baró, firma per una temporada més una d’opcional i serà presentat aquest migdia a l’Estadi Municipal.

Marc Nierga i Martí (15-04-1992, Girona) es va formar en el planter del RCD Espanyol abans de fitxar pel Real Zaragoza B en la temporada 2011-12. L’any següent va militar a les files de l’Osasuna B, amb el qual no va poder evitar el descens de categoria. No obstant, Nierga es va mantenir a Segona B de la mà del Guijuelo, on va signar la seva millor temporada amb 14 gols. El curs posterior va defensar els colors de l’Alcorcón, amb el qual va debutar a Segona Divisió A. Una temporada al Granada B va ser l’última experiència estatal abans de tornar a Catalunya amb el Lleida Esportiu. Dues campanyes a la Terra Ferma, amb moments bons i d’altres més difícils, assumint la capitania i liderant l’atac lleidatà. Un jugador que encaixa perfectament en el que busca el club; sentiment de casa, coneixement de la categoria i qualitat destacada per ajudar a fer créixer el projecte. Un davanter que es mou bé dins l’àrea, que té instint i olfacte per a la rematada i que completarà el trident ofensiu, curiosament, amb dos altres Marcs, Marc Mas i Marc Cosme. Després d’un altre gironí, Alan Baró, Nierga es converteix en el segon reforç del mercat d’estiu i serà presentat aquest migdia (12h) acompanyat de Dionís Cros, vicepresident esportiu, i Sergi Raset, director esportiu.

Benvingut al club i ben tornat a la ciutat, Marc! I per molts gols i estones de bon futbol!

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply