LA UEO, AL SANTI SILVAS!

Aquest cap de setmana hem fet la tradicional visita a l’Open Santi Silvas de la Fundacio Tommy Robredo, el millor torneig estatal de tennis en cadira de rodes. Aquest cop hem estat a les pistes del CN Olot amb els jugadors del primer equip Jordi Xumetra i Marc Nierga i el president Joan Agustí. Com cada any, no ens hem volgut perdre l’esplèndida tasca social que fomenta en Tommy Robredo i l’alt nivell que ofereix aquesta competició. Uns valors com l’esperit de superació, el sacrifici, la integració i la competitivitat que compartim plenament des de la Unió Esportiva Olot. Ens agrada donar suport a aquest tipus d’iniciatives que dignifiquen l’esport dins de la societat olotina i que encaixen amb la filosofia i els compromisos que sempre hem practicat des del nostre club.Tot un exemple, Tommy!  

Leave a Reply