Joan Miquel Salavedra no seguirà al cos tècnic

L’entrenador de porters Joan Miquel Salavedra no continuarà a la Unió Esportiva Olot de cara a la temporada vinent. El tècnic de la Vall d’en Bas tanca així una etapa de tres temporades al primer equip en les quals ha viscut un ascens i una salvació a Segona B i ha mostrat una enorme professionalitat i dedicació en la formació i aprenentatge dels porters de la plantilla i també del futbol base.

Joan Miquel Salavedra, ex-jugador del club durant tres temporades, va arribar després de tres anys com a preparador de porters al Llagostera. Aquí va agafar el Juvenil B abans de fer el salt al primer equip, on ha estat un dels pilars del cos tècnic en les últimes tres temporades. Desitgem tota la sort del món a en Jan Miquel en els propers reptes professionals que se li posin per davant i li agraïm la implicació, el treball i la constància en el dia a dia per a la millora i creixement dels nostres porters. Fins aviat, Jan! Sort i encerts!

Foto: Isaac Planella-UE Olot 

Leave a Reply