Joan Sánchez agafa les regnes del filial

L’entrenador del Juvenil A de la Unió Esportiva Olot accepta el repte de dirigir el CF Sant Jaume, que continuarà a Segona Catalana després de la permanència in-extremis. El tècnic empordanès, amb una llarga trajectòria en les categories de formació del club, fa el salt al filial de la UEO amb l’objectiu de construir un bloc jove i de proximitat que pugui lluitar per fites més elevades que el curs anterior.  

Agraïts a la bona feina i la implicació dels seus predecessors, primer en Jordi Dot i després en Jordi Arau i l’Àlex Terma, que van aconseguir mantenir el Sant Jaume a la categoria en l’últim partit al camp del Caldes. Sort i encerts, Joan! Estem segurs que faràs una gran tasca!

Joan Sánchez: “És un projecte engrescador amb la intenció de donar sortida i continuïtat a la bona feina que s’està fent des del futbol base. És el meu primer repte en el futbol amateur, l’objectiu és portar el Sant Jaume el més amunt possible”.

Leave a Reply