Fil a l’agulla a la pretemporada

El primer equip de la Unió Esportiva Olot iniciarà la pretemporada el dijous 12 de juliol a les ordres de Raúl Garrido i rebrà rivals d’entitat com RCD Espanyol o Nàstic de Tarragona a l’Estadi Municipal, que estrenarà gespa totalment nova. Un estiu en el qual també visitarem els veïns empordanesos de l’Escala, Figueres i Palamós, participarem en el clàssic Torneig de l’Estany a Banyoles i competirem en la Copa Catalunya, encara amb oponent per determinar. Testos i amistosos per escalfar motors abans del tret de sortida de la lliga de Segona B, previst per al 19 d’agost. 

LES DATES CLAU:

12 de juliol: Revisions mèdiques

13 de juliol: Primer entrenament

19 de juliol: UE OLOT- RCD Espanyol

21 de juliol: FC L’Escala – UE OLOT 

25 de juliol: UE Figueres – UE OLOT

29 de juliol: Copa Catalunya contra Espanyol B (fora)

1 d’agost: UE OLOT – Nàstic de Tarragona

4 d’agost: Copa Catalunya (*en cas de passar ronda)

9 d’agost: Torneig de l’Estany (triangular a Banyoles)

11 d’agost: Palamós CF – UE OLOT

26 d’agost: inici de lliga de Segona B

 Fotos: Sandra Díaz / Isaac Morchón

Leave a Reply