Memòria social de la temporada 2017-18

La Unió Esportiva Olot tanca una temporada de creixement a nivell de resultats i reforçant els valors i compromisos esportius, formatius i socials. Jugadors de proximitat,  creació de l’escola de futbol, inici del futbol femení a Olot, incorporació del futbol social i adaptat son prova de la nostra fidelitat al territori i a la seva gent.
L’Escola de Futbol UE Olot s’ha estrenat amb bona nota i una participació destacada dels equips prebenjamins i benjamins a les seves lligues. La irrupció del futbol femení a l’Olot ha estat una satisfacció absoluta i un motiu d’orgull per a l’entitat. El Sènior Femení ha ascendit a Primera Catalana en el seu primer any de vida i la resta de categories han progressat a bon ritme.
El futbol social, amb els conjunts de benjamins i alevins que anteriorment pertanyien a l’Atlètic Olot, ha estat tot un èxit com demostra el dinar de germanor que es va celebrar entre familiars i patrocinadors. Tot plegat, per culminar una temporada esplèndida en la qual el Benjamí D, un exemple d’integració i multiculturalitat, ha quedat primer de la Supercopa de la Garrotxa i de la fase territorial dels Consells Esportius de Girona. Una tasca admirada i reconeguda també per la Federació Catalana de Futbol, que ens va atorgar el guardó en reconeixement a la tasca solidària, compromís social i contribució al foment dels valors a través del futbol. El lligam amb el teixit social de la ciutat es reforça amb la col·laboració des de fa set anys amb Càritas Garrotxa, que lluïm amb orgull a la samarreta i amb el qual  aportem els beneficis d’un amistós de la pretemporada. 
El suport al Club Atletisme Garrotxa, que fa una feina esplèndida fomentant l’activitat esportiva de persones amb discapacitats, segueix estenent-se any rere any i enguany dos dels equips del C.A.G (Groc i Vermell) s’han proclamat campions de la Millor Lliga del Món, que disputa per tota la província a nivell de futbol sala. Un honor i un privilegi que llueixin l’escut de la Unió Esportiva Olot aquests herois de la nostra societat que ens contagien la seva energia, vitalitat i esperit de superació. Relacionat amb l’esport adaptat, fa pocs dies hem fet la tradicional visita a l’Open Santi Silvas de la Fundació Tommy Robredo, en la qual es citen els millors tennistes del estat en cadira de rodes. Una tasca brillant liderada d’un dels millors esportistes professionals olotins. Un altre honor es tenir com a soci a en Pere Ribes, un altre exemple de talent i compromís, que en la Nit del Garrotxí de l’Any va rebre junt al equip de Radio Olot Esports el premi a la Millor Iniciativa Social per a les seves aportacions a les transmissions dels partits de l’Olot.
La Unió Esportiva Olot està en un moment molt important. Per consolidar i augmentar la qualitat dels nostres  equips,  jugadors i tècnics necessitem créixer en socis i patrocinadors. I aquest camí el farem reafirmant-nos com a club que competeix amb una selecció de jugadors garrotxins, gironins i catalans a Segona B, compromesos en la formació de futbolistes amb valors i sense perdre de vista el nostre contingut social.  

Leave a Reply