Llums, càmeres… acció!

La Unió Esportiva Olot s’estrena en la pretemporada aquest vespre (19:30h, Esport3) davant del RCD Espanyol, que està fent l’estada a la Vall d’en Bas. Un rival d’entitat per als de Raúl Garrido, que porten poc menys d’una setmana d’entrenaments i que treballen intensament per acoblar les tres noves incorporacions; Baró, Nierga i Chavarría. La prova pilot del VAR, pionera a Catalunya, i la nova gespa de l’Estadi, més al·licients per no perdre’s el plat fort de l’estiu a La Garrotxa. 

Arrenca el nou projecte. Divendres passat van tornar a la feina i avui ja tenim el primer compromís, i no precisament un duel qualsevol. La UEO de Garrido ja sua la cansalada pensant en l’inici de lliga però abans afrontarà testos de més o menys nivell per calibrar les sensacions. El gran avantatge és la continuïtat del bloc de proximitat del curs passat, fet que facilita la tasca del tècnic valencià. De moment, la secretaria tècnica manté la gironització i ha firmat dos retocs a la defensa (l’experiència d’Alan Baró i l’energia de Pep Chavarría) i un a la punta d’atac (l’olfacte de Marc Nierga). Completen la pretemporada, a part del juvenil Lluís Aspar, els joves que surten de juvenil com David Cruz, Marc Pagès, Moha Abouhaf i Joel Banús, que avui no hi serà per una petita distensió. També serà baixa el davanter Marc Cosme, que arrossega una tendinitis dels primers dies de treball. Dembo Batchilly, recuperant-se d’una segona intervenció al genoll, encara estarà fora de combat uns mesos.

El rival d’aquest dijous serà el RCD Espanyol de Primera Divisió. Temporada il·lusionant al club perico de la mà de Joan Francesc Ferrer “Rubi”, que per cert va ser tècnic de Garrido a les files de l’Ibiza. Els Sergio Garcia, Diego López, Darder, Granero, Piatti, Baptistao o el nou fitxatge Borja Iglesias conformen una plantilla molt interessant per intentar trobar l’estabilitat futbolística i a nivell de resultats que ha mancat en els últims temps.

Serà un partit amb molts al·licients ja que des de La Liga han preparat tot un desplegament per fer la prova pilot del VAR (vídeoassistència en l’arbitratge), una de les pioneres a l’estat espanyol i la primera en el futbol català. Per aquest motiu, l’àrbitre del matx serà de Primera Divisió (el canari Hernández Hernández). Una altra novetat serà la nova gespa de l’Estadi, canviada integralment aquest estiu per RoyalVerd, i que poc a poc va agafant la forma desitjada. Tot plegat, a partir de les 19:30h en la primera prova de nivell de la pretemporada olotina, que continuarà dissabte al camp de l’Escala. Avui, els socis entraran de franc i els preus per a la resta són de 12€ a general, 3€ júnior i menors gratuït. Comptem amb vosaltres!

Baixes: Marc Cosme, Joel Banús i Dembo (lesió)

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply