Dimecres, tots amb Càritas. Una cita solidària ineludible!

La Unió Esportiva Olot celebra el vuitè any de col·laboració amb Càritas Garrotxa amb el partit d’aquest dimecres contra el Nàstic de Tarragona (19:30h). Aquest matí s’ha presentat la tradicional jornada benèfica acompanyants de representats de l’entitat solidària i de l’Ajuntament de la ciutat. Joan Agustí, el president de la UEO, ha assenyalat que Càritas ja forma part de l’escut del club i espera que l’Estadi s’ompli per ajudar als més necessitats. Els preus són de 5€ per als socis i 12€ general i la recaptació va destinada directament a Càritas.

Són vuit de anys de compromís ferm de la UEO amb Càritas Garrotxa, un vincle que s’estén més enllà de lluir el nom a l’esquena de la samarreta, la més solidària del futbol català. I és que cada estiu es celebra un partit a l’Estadi Municipal en el qual el total de la recaptació va a parar íntegrament a aquesta entitat benèfica, que lluita de forma incansable contra la pobresa i per ajudar als que més ho necessiten. Per quart any consecutiu, el Nàstic de Tarragona n’és el convidat d’excepció al qual agraïm la seva disponibilitat i interés en participar d’aquest acte. Jordi Reyes, directiu de comunicació del club, fa una crida a l’afició per dimecres: “La finalitat principal no és esportiva, sinó és ajudar a Càritas Garrotxa. Esperem que hi hagi una bona assistència i l’afició de l’Olot ens acompanyi. Tindrem al davant un rival de Segona A i un dels grans del futbol català com és el Nàstic”.

El president Joan Agustí també desitja una bona resposta de l’afició olotina i garrotxina per tal que “donin suport a una entitat que fa una magnífica tasca de cohesió social a la comarca”. Es tracta d’una entitat estretament lligada al projecte i a la filosofia del club tal i com reconeix Agustí “Podem dir que l’anagrama de Càritas ja forma part de l’escut de l’Olot. Això representa una sèrie de valors que fan que el nostre club sigui diferent i tingui un gran component social. Només els podem donar les gràcies per ajudar-nos a tenir una societat més justa”.

Des de Càritas Garrotxa, el president Carles Oller reconeix que la UE Olot és un gran aparador per donar visibilitat a la seva tasca: “Ens agrada dir que la UEO és modèlica i poques entitats han tingut la constància donar suport en els nostres projectes. Portar el nom a la samarreta ens fa visibles i és una aportació de primera línia”. Oller també associa el club olotí a uns valors i compromisos que es porten a la pràctica: “Difondre el nom de Càritas Garrotxa dóna un gran valor i fortalesa al projecte. Hi ha moltes entitats que fan bandera de valors però el que interessa és que es facin, que es transformin en fets. L’acció de Càritas és rellevant, significativa i imprescindible en l’àmbit social”. 

Una roda de premsa en la qual també hi han estat presents Pep Berga i Mar Roca, representants de l’Ajuntament d’Olot. Berga ha destacat que es tracta “d’un projecte solidari que uneix dues entitats que representen molts valors” i també ha assenyalat que la UEO és “un club diferent per aquest tipus d’accions que s’ajusten molt bé a la seva filosofia, no només competitiva sinó social i integradora. I el conveni amb Càritas n’és un gest més”. 

El partit contra el Nàstic de Tarragona serà aquest dimecres a les 19:30h a l’Estadi Municipal. Cinquè test de pretemporada per al conjunt de Raúl Garrido davant d’un club consolidat a Segona A. Les entrades es podran comprar a taquilles i valdran 5€ per socis i 12€ per no socis.

 

 

 

Leave a Reply