La jugada més solidària

La Unió Esportiva Olot rep aquest dimecres (19:30h) el Nàstic de Tarragona en el partit tradicional a favor de Càritas Garrotxa, que lluita incansablement contra la pobresa. Quart any consecutiu que ens visita el conjunt tarragoní, consolidat a la Segona A i que serà una altra bona pedra de toc per a copsar les evolucions dels olotins. Marc Cosme, Blázquez i Jordi Masó es perdran la cita benèfica de cada estiu en la qual tota la recaptació anirà destinada als projectes de Càritas. 

La UEO disputarà el segon partit de pretemporada a l’Estadi Municipal en el marc de la jornada de Càritas Garrotxa. A nivell esportiu, es tracta d’un amistós de gran magnitud amb la visita d’un club de referència del futbol català que ja s’ha assentat a la categoria de plata. Després de l’eliminació a la Copa Catalunya al camp de l’Espanyol B, els de Raúl Garrido volen recuperar sensacions positives davant de l’afició i donar una bona imatge per obrir el més d’agost amb optimisme. Cosme i Blázquez encara no estaran a disposició del tècnic valencià, que també perd a Jordi Masó, amb una forta contusió a la cuixa.

El rival és el Nàstic de Tarragona, que durant aquests dies esta fent una estada a La Garrotxa i s’exercita a les instal·lacions de RoyalVerd a la Vall d’en Bas. El conjunt de José Antonio Gordillo acaba de firmar l’ex-porter del Girona Isaac Becerra i també ha arribat el defensa Mejías, cedit pel Leganés. Els tarragonins s’han reforçat amb dels atacants Manu del Moral i Luis Suárez, el retorn de David Rocha i l’ascens dels joves de la Pobla de Mafumet com Ivan De Nova, Roger Figueras o els empordanesos Pol Valentín i Roger Brugué. El conjunt grana ha disputat tres partits de pretemporada; victòria clara contra la Pobla (5-1), derrota contra el CF Peralada (0-2) i triomf per la mínima contra el Real Zaragoza en el Trofeu Ciutat de Tarragona (1-0).

El partit es disputarà aquest dimecres a les 19:30h amb entrades que van des dels 5€ per socis als 12€ per a no socis. Una diada amb connotacions especials i gratificants, ja que tots els beneficis de l’entrada aniran destinats a Càritas Garrotxa, entitat que fa una tasca social formidable al territori. Serà el vuitè any de vincle entre la UEO i Càritas i el quart que ens visita el Nàstic, aspectes que ja converteix en el matx en un clàssic solidari de l’estiu. Només hi falteu vosaltres per ajudar-nos a construir una societat més justa i per tornar a treure pit de la generositat dels olotins i garrotxins. No hi falteu!

La prèvia de Raúl Garrido

“Afrontem el partit amb molta il·lusió perquè és davant de la nostra afició i sempre que juguem a l’Estadi és especial per a nosaltres. El Nàstic de Tarragona és un rival de molta entitat i ho encarem amb la idea d’anar progressant en el nostre treball. Estem en fase de construcció però volem veure un equip competitiu que s’assembli molt al que comenci la lliga. El rerefons solidari és una idea molt bona, tots hem de col·laborar amb Càritas Garrotxa. És una causa justa i animo a tothom que vingui a donar-nos un cop de mà amb una entitat que val molt la pena”

Baixes: Cosme, Blázquez i Masó (lesió)

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply