La UE Olot eSports agafa forma i comença a competir

L’equip capitanejat per Jordi Echevarria acumula una setmana de rodatge i augmenta la plantilla fins a 13 jugadors. Marc Nierga, amb 9 gols, és el golejador destacat de la UE Olot eSports. Un bloc que es troba en plena pretemporada per acoblar les peces i que compta amb quatre futbolistes que competeixen a Segona B amb la Unió Esportiva Olot com són Xavi Ginard, Guillem Sacrest, Lluís Aspar i el mateix Nierga. 

Mica en mica s’omple la pica i al món digital passa el mateix. Fa una setmana que va començar el projecte de formar un equip de la UE Olot al FIFA18 i en aquest període de temps ja s’ha confirmat tres quartes parts de la plantilla. Els quatre capitans – Jordi Echevarria, Jordi Mestres, Sergi Pallejà i Marc Nierga – han incorporat fins a 10 companys a l’equip.

D’aquests, n’hi ha quatre que són jugadors del nostre primer equip. Juntament amb Marc Nierga, Xavi Ginard, Guillem Sacrest i Lluís Aspar han fitxat per la UE Olot eSports. Ginard és un migcampista que dóna equilibri a l’equip, mentre que Aspar ocupa el carril dret com un lateral amb molta profunditat. Guillem Sacrest, també.  El propi Marc Nierga, amb 9 gols, és el pitxitxi de l’Olot al món digital.

L’equip ha començat a caminar i ja ha disputat alguns amistosos contra rivals que competeixen a VFO, la principal categoria a nivell estatal. Per exemple, la UEO eSports va caure contra l’Europa eSports (4-3), amb un gol dels escapulats a l’últim minut de la pròrroga (119’). Tot i això, l’important és agafar rodatge, conèixer els companys i fer pinya. Els resultats, ja arribaran.

Dels 13 futbolistes de la UEO eSports hi ha cinc defenses, cinc migcampistes i tres davanters. Tiquitaca (Jordi Mestres), és el jugador amb més partits (17) i més assistències (9) d’un conjunt que comença a apuntar maneres. Falten dos porters i cinc jugadors de camp. Animeu-vos! Tots fem UE Olot eSports!

 

Leave a Reply