RoyalVerd, Sant Aniol i Manxa mantenen el seu compromís

Royalverd, Sant Aniol i Manxa es sumen a la renovació de Tané Hermètic i aposten per allargar el seu patrocini a la samarreta de la Unió Esportiva Olot. Totes tres empreses tenen un denominador comú; la vinculació emocional amb el nostre projecte més enllà de l’acord comercial. Estem molt agraïts de conservar marques locals de primera línia per donar-ne visibilitat i ressò arreu del futbol estatal. 

Royalverd, amb seu a Les Preses, és una empresa dedicada al sector de la jardineria professional i especialitzada en zones esportives, com per exemple l’Estadi Municipal d’Olot. Sant Aniol, el brollador d’aigua mineral i natural de Sant Aniol de Finestres, es caracteritza per la seva gran puresa, excel·lent qualitat i un esperit volcànic que compartim amb passió i sentiment. Manxa és una empresa amb molta història dedicada a la ferreteria, bricolatge i parament de la llar des de la mateixa ciutat d’Olot. Empreses de primer nivell, cadascuna en el seu sector, que uneixen forces per fer créixer a la Unió Esportiva Olot. Aquesta temporada, Royalverd i Manxa seguiran com a patrocinadors principals, mentre que Sant Aniol continuarà en una de les mànigues. Seguint l’exemple de Tané Hermètic, la filosofia comercial de quilòmetre zero és clara i rotunda. Gràcies als tres per mantenir la vostra firma en un projecte de tots!

Fotos: Isaac Planella/Andrea Bolcato 

 

 

Leave a Reply