Primeres passes del nou Juvenil A de Palomo

El Juvenil A de la Unió Esportiva Olot ha començat els entrenaments aquesta setmana carregat d’il·lusió i amb moltes novetats. El nou cos tècnic, encapçalat per Èric Palomo, es marca com a objectius mantenir la línia traçada en els últims anys a la categoria de Preferent i seguir nodrint el primer equip de joves futbolistes de la casa. El primer amistós de pretemporada serà aquest diumenge a Sant Joan les Abadesses. 

El dilluns 6 d’agost es posava en marxa el nou projecte del Juvenil A amb un nou entrenador i un bon grapat d’incorporacions a la plantilla. El nou tècnic serà Èric Palomo, que substitueix a Joan Sánchez i arriba a la UEO després de deu anys treballant al Vic Riuprimer. Un cos tècnic que, a més de Palomo, el conformaran Eudald Botella com a preparador físic, Isaac Morchón com a auxiliar i analista i Enric Casanova com a delegat.

El tècnic de Sant Vicenç de Torelló considera que tot just estan en una fase de presa de contacte: “L’objectiu és conèixer-nos tots, posar l’equip bé a nivell físic i començar a treballar els conceptes més importants de cara al joc col·lectiu”. Després d’una llarga trajectòria a Osona, Palomo assumeix el repte amb il·lusió i responsabilitat: “A nivell personal, les sensacions són molt bones i els jugadors han arribat amb bona predisposició. Tots han complert amb el treball previ que els havíem demanat i valorem positivament els primers entrenaments”. 

El preparador osonenc deixa molt clares les fites, més formatives que no pas competitives, que es proposen per aquesta temporada: “Volem intentar guanyar el màxim número de partits, en funció del rendiment ja veurem si poden ser més o menys. No ens marquem cap objectiu de classificació, a nivell de formació i treball intentarem seguir el camí dels últims anys. La missió prioritària és que els jugadors que acabin l’etapa juvenil tinguin l’opció de fer pretemporada en el primer equip o fins i tot quedar-s’hi. Més que competir, que també ho hem de fer perquè som el Juvenil A, el que més ens exigim és seguir amb la bona formació de les darreres temporades”. Palomo posa els exemples de Guillem Sacrest o Lluís Aspar, com a futbolistes consolidats en el conjunt de Raúl Garrido, o de joves com Marc Pagès, David Cruz, Moha i Joel Banús que s’han guanyat el dret a entrenar amb els “grans” durant l’estiu.

Els primers partits de pretemporada seran aquest diumenge 12 d’agost a les 18h al camp del CE Abadessenc (2a Catalana) i el dissabte 18 d’agost a les 19h al Morrot contra el Sant Julià de Vilatorta (3a Catalana). Ho anirem seguint amb atenció… Molta sort, Súper Juvenil!

 

 

 

Leave a Reply