Amistós en família a Sant Jaume

Penúltim assaig de pretemporada per a la Unió Esportiva Olot, que aquest vespre visitarà la Vall del Llierca per enfrontar-se al filial de Joan Sánchez. Un CF Sant Jaume que ahir va participar en un triangular contra CE Banyoles i CF Empuriabrava (2-2 en els dos partits) i que aquesta temporada militarà a Segona Catalana amb l’objectiu de consolidar-se a la categoria i foguejar els joves que surten del juvenil de la UEO. El partit serà a les 8 del vespre al Municipal de Sant Jaume amb entrada gratuïta per a tothom. 

La prèvia de Raúl Garrido

“El d’aquest vespre és un partit molt bonic, és il·lusionant per a tots poder jugar contra el filial i davant dels jugadors que ens han ajudat en aquesta pretemporada. A més, és un amistós previ a la competició i ens el prenem amb molta il•lusió i seriositat”.

“Hi ha jugadors que competiran amb el CF Sant Jaume però que seran habituals en els nostres entrenaments, i si s’ho guanyen poden entrar en les convocatòries i tot. Estic encantat amb el treball de joves com Marc Pagès, Moha, David Cruz, Joel Banús o Ibra, estan donant un bon nivell i els tindrem molt a prop”.

Foto: Andrea Bolcato

Leave a Reply