La Fundació La Caixa i la FUEO renoven l’acord d’integració social

La Fundació La Caixa, a través de la seva obra social, i la Fundació Unió Esportiva Olot renoven l’acord de col·laboració en el marc del programa de cohesió social i integració de l’entitat financera catalana. Unes àrees en les quals el nostre club cada vegada destina més esforços i recursos per créixer arrelats al territori i representar el cent per cent de la societat olotina.  

Un acord que han fet visible la directora de l’Àrea de Negoci de  “La Caixa” a la Garrotxa i Pla de l’Estany, Montse Benítez, i el president de la UE Olot, Joan Agustí. Dins del programa d’integració social a través de l’esport, la Fundació La Caixa dóna suport a les polítiques socials de la Fundació UE Olot, aspectes en els quals continuem creixent arrelats al territori, ja sigui a través del futbol social i integratiu en edat de benjamins i alevins, el suport a la tasca formidable del Club Atletisme Garrotxa o el vincle amb Càritas Garrotxa, que lluïm amb orgull en la samarreta més solidària del futbol català. Valors i compromisos que, més enllà de les paraules, es tradueixen en fets i repercuteixen de forma directa en la nostra societat. Gràcies per la confiança!

Leave a Reply