Tot queda a casa (CF Sant Jaume 1-7 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot ha imposat la lògica i ha superat sense problemes un Sant Jaume valent i lluitador. Els de Raúl Garrido han estat especialment inspirats des de la llarga distància amb gols molt bonics de Marc Mas, Masó i Roger Barnils, que n’ha fet dos jugant de davanter centre. Nierga, amb un doblet, i Héctor Simón, han completat la golejada davant d’un filial de Joan Sánchez que ha obtingut el gol de l’honor en una acció de murri d’Èric Latorre. Propera i última cita abans de la lliga, dissabte en el triangular a Riudarenes. 

Era un duel en família, un matx de germanor i un partit entre “germans” esportius. No per això, però, s’havia d’afrontar amb menys seriositat i respecte que qualsevol altre amistós. Els dos equips, cadascun dins de les seves possibilitats, han ofert un bon espectacle i han posat en pràctica conceptes i variants que els seran molt últims de cara a la competició oficial. Héctor Simón, transformant un penal comès sobre Alfredo, ha estat el primer en marcar poc abans de complir els deu minuts (8′). Una primera meitat d’alta possessió olotina davant d’un Sant Jaume que esperava el seu moment per sortir amb qualitat i rapidesa. Moha i Marc Pagès, dos dels joves que entrenen habitualment amb el primer equip, han estat dels més destacats en el bàndol local. A l’altra costat, Alan Baró i Marc Nierga s’anaven acostant al gol amb oportunitats remarcables. Abans del descans, els de Garrido han signat el segon i el tercer amb fantàstiques canonades des de la distància. Primer Marc Mas, amb un efecte diabòlic, l’ha endreçat a la porteria de Carles Garcia (40′). També ha trobat la inspiració Jordi Masó, amb un cacau amb cama esquerra que ha entrat ben ajustat al pal dret (44′). I així s’ha arribat al descans, després de gaudir de dues jugades de gran plasticitat per ampliar la renda.

El tècnic valencià no ha pogut moure gaire la banqueta ja que Cosme segueix lesionat i Pedro, Guzmán i Aspar estaven tocats. A més, els joves que fan pretemporada avui han actuat a les files del conjunt de Joan Sánchez, un tècnic jove però que sap dotar els seus equips d’ordre i criteri tàctic. Just començar la represa, Marc Nierga ha vist porteria després de la centrada precisa de Marc Mas des de bandra dreta (49′). L’olotí s’ha tirat en planxa al segon pal per anotar la quarta barraca (49′). Uns minuts després, Èric Latorre ha estat més viu que ningú i ha aprofitat una indecisió de Guillem Sacrest per marcar el gol de l’honor dels santjaumins (59′). Però Nierga, jugant ben a prop de casa, tenia més fam de gol i ha enviat a la xarxa una centrada mil·limètrica de Pep Chavarría (68′). Doblet de l’olotí, els dos amb la testa, per agafar sensacions de cara a la lliga. Els últims minuts han servit per provar altres registres com situar Barnils de davanter centre. L’heroi de la salvació del curs passat ha demostrat que no ha perdut l’olfacte i ha clavat els dos últims gols. El primer, amb un xutàs ras i col·locat des de fora l’àrea (74′) i el segon, pràcticament a les acaballes, amb un cop de cap incontestable després de l’assistència d’Alfredo. Eficàcia i bones sensacions per una UEO que ha complert davant d’un Segona Catalana garrotxí al qual desitgem tota la sort del món en la lliga. De reüll ja es veu el Cornellà i el dia 26, però abans toca un últim doble test a Riudarenes. Serà aquest dissabte en un triangular davant del Girona juvenil (18:30h) i el Farners (19:30h). Seguim carburant! Som-hi!

FITXA TÈCNICA

CF Sant Jaume: Carles Garcia, Ibra, David Cruz, Moha, Marc Pagès, Surra, Roger, Sergi Quer, Obrador, Lluc Mora i Èric Latorre. També han jugat: Hassan (ps), Cabarrocas, Musa, Husane, Arnau, Pol Reixach i Aisa.

UE OLOT: Sacrest, Alan, Jose (c), Carles Mas, Blázquez, Masó, Pujadas, Alfredo, Héctor, Marc Mas i Marc Nierga. També han jugar Barnils, Pep i Xumetra.

Gols: 0-1, Héctor (8′), 0-2, Marc Mas (40′), 0-3, Masó (44′), 0-4 (Nierga, 49′), 1-4, Èric Latorre (59′), 1-5, Nierga (68′), 1-6, Barnils (74′), 1-7, Barnils (88′).

CF Sant Jaume: Carles Garcia, Ibra, David Cruz, Moha, Marc Pagès, Surra, Roger, Sergi Quer, Obrador, Lluc Mora i Èric Latorre. També han jugat: Hassan (ps), Cabarrocas, Musa, Husane, Arnau, Pol Reixach i Aisa.

Àrbitre: Marc Reixach Horno. Ha amonestat Surra.

Incidències: partit amistós al Municipal de Sant Jaume amb la presència d’uns 250 espectadors. 

Leave a Reply