Campanya de socis: LA FAREM GROSSA!

La Unió Esportiva Olot presenta la campanya de socis per a la temporada 18-19 amb l’objectiu d’eixamplar la massa social i acostar-se als 1.500 abonats en el cinquè curs de la història  Segona B. Promocions i avantatges especials amb empreses de proximitat donaran valor a un carnet que ha mantingut la majoria de les tarifes anuals. Un dels millors projectes del futbol català amb un poder gironí innegable i que reforçarà la seva vessant integradora, social i femenina.  

Sota el lema “La farem grossa”, la UEO ha donat el tret de sortida a la campanya de socis amb una roda de premsa a l’Estadi Municipal. Jordi Reyes, el directiu de comunicació i màrqueting, no ha amagat l’ambició del projecte i la voluntat d’ampliar la base: “Ens agradaria arribar als 1.500 socis, ara estem al voltant dels 1.260. Això és tan ambiciós com crear una selecció gironina a Segona B, volem intentar trencar aquest sostre”. Reyes també ha recordat que el bon paper de la segona volta del curs passat pot acabar d’enganxar a la gent: “El projecte esportiu del primer equip és prou bo per a que la gent estigui expectant. Tenim un bloc de garanties per mirar més amunt, ens hem guanyat aquest dret”. 

En la vessant més comercial, el club ha lligat acords amb empreses de proximitat com Xàrtic (distribució d’internet), Bon Preu i Esclat, la gasolinera Geckoil (pàrquing Consum) i CaixaBank. Reyes ha assenyalat que aquestes promocions amortitzen completament el carnet i donen un valor afegit al fet de soci de la Unió Esportiva Olot. Pel que fa a les tarifes, es mantenen la majoria de preus excepte el Jubilat Tribuna, que es situa als 140€.

El president Joan Agustí ha assegurat que aquest és un projecte simpàtic, atractiu i transversal i que espera que tothom s’hi senti representat. “Posem totes les facilitats a les persones que vulguin formar part d’aquesta família. Amb tota la humilitat, creiem que aquest és un dels millors projectes del futbol català, que no existeix a Catalunya i que té un llarg recorregut”. 

Agustí recalca el valor diferencial que garanteix l’arrelament i la implicació amb la ciutat i la comarca: “És qüestió d’arribar a les persones, aquí hi participa molta gent, tothom és protagonista i per això hi ha moltes raons per ser de l’Olot. Tenim un compromís innegociable amb el territori”. El president també ha avançat que s’augmentarà el número d’equips de l’Escola de Futbol UE Olot i del futbol femení i que es consolidarà el futbol social a través del Club Atletisme Garrotxa. Com a novetat a nivell d’infraestructures, s’ampliarà la capacitat de la tribuna de l’Estadi Municipal per tal de guanyar espai i comoditat.

AVANTATGES PER ALS SOCIS:

* XARTIC: 20% de descompte al total de la factura. Respecte als preus de les grans companyies, l’estalvi ja és molt important. Si a més, s’és soci de la UEO, l’estalvi anual pot ser de més de 600,00 €.
* BONPREUESCLAT ens ofereix 25,00 € d’estalvi repartits en 5 tiquets de 5,00 € cadascun per comprar a través d’Esclatonline.
* CAIXABANK ofereix a tots els abonats de la UEO que domiciliïn la nòmina un TV, una samarreta, 600,00 € en tiquets descompte i la targeta de la UEO (contactless)
* GECKOIL (al pàrquing dels supermercats consum) 3 cèntims per cada litre de combustible

ON FER-SE SOCI?

* BASE FONT Esports (racó de la UEO) al Carrer de Sant Rafel, 52 d’Olot on es podrà consultar el que calgui respecte al carnet i les promocions.

* WEB: www.ueolot.com (pagament amb targeta)

* Carpa que es podrà trobar a l’exterior de l’estadi els dies de partit de pretemporada i els del mes d’agost

* Tríptics que repartirem als principals comerços d’Olot

TARIFES I PREUS

Tipus carnet Preu (TEMPORADA)
JUNIOR 35,00 €
SOLIDARI 35,00 €
GENERAL (Jubilat) 100,00 €
GENERAL 110,00 €
TRIBUNA (Jubilat) 140,00 €
TRIBUNA 175,00 €
PROTECTOR 230,00 €
LLOTJA 340,00 €

 

Leave a Reply