En un lloc de la Manxa que volem recordar…

La Unió Esportiva Olot visita aquest dissabte (17h, CMM Media) la Fuensanta de Cuenca per veure’s les cares amb un dels conjunts que començat amb més força aquest inici de lliga, la UB Conquense d’Agi Dambelley. Els de Raúl Garrido, amb l’absència de Marc Cosme, volen tornar a sucar a domicili i sortir amb recompensa del desplaçament més llarg del curs. L’expedició ha sortit aquest matí amb autocar i farà parada a Tarragona per entrenar i dinar. 

L’OLOT: Arribem a la cita amb la lliçó presa i després del primer toc d’atenció. Conscients que si t’adorms vint minuts, et cau un 0-2 fàcilment. Sabedors que si et despertes i estàs al cent per cent, pots aixecar-ho i fins i tot guanyar el partit. És la doble cara que ens deixa el punt contra l’Atlético Levante. La virtut d’aquesta UEO és la solidaritat i generositat d’un bloc que sap el que és patir de veritat i que no vol passar pel mateix mal tràngol. És per això que toca fer coixí, omplir la pica i treure petroli des de bon principi. Des de casa i també de fora, com a Montilivi. Portant la batuta o optant pel pragmatisme, com en el derbi gironí. Un Olot camaleònic.

EL RIVAL: La UB Conquense és, sens dubte, una de les sorpreses agradables d’aquesta arrencada. Recent ascendit a Segona B, el conjunt de Castilla-La-Mancha ha sumat set punts de nou possibles, col·locant-se en la segona posició igualat amb Lleida Esportiu i Cornellà. Els de Luis Ayllón van superar l’Ejea (0-1) i el CE Sabadell (2-0) en les dues primeres jornades abans d’empatar a Peralada (1-1). Un dels destacats és Agi Dambelley, extrem català ex del Palamós i l’Hospi, que ja ha anotat dues dianes fent gala de la seva verticalitat. Altres jugadors experimentats dels castellans són Javi Soria, Gerica, Ivan Rubio o Fran Simón en un bloc que destaca per la solidesa defensiva i per un contraatac letal. 

El PROTAGONISTA: Marc Mas. Autor de deu gols la temporada passada, aquest curs ja n’ha marcat dos en tres jornades. El primer, d’autèntic killer ensumant-la al primer pal contra el Cornellà. El segon, transformant amb calma el llançament de penal davant el filial del Levante UD. A la Fuensanta, oportunitat del silenc per seguir engreixant els seus registres.

LA DADA: Serà la primera vegada que l’Olot trepitjarà el camp de la UB Conquense. No hi ha precedents ni cap rastre d’enfrontaments al llarg de la història entre els dos clubs.

BAIXES: Marc Cosme (lesió).

QUAN JUGUEM? Dissabte a les 17h al Municipal la Fuensanta de Cuenca. Tercera jornada de lliga que es podrà seguir per Ràdio Olot Esports i es podrà veure per Castilla-La Mancha Media (http://www.cmmedia.es/eventos/futbol-segunda-b-ub-conquense-olot/)

La prèvia de Raúl Garrido

“És un rival que la classificació ja diu el nivell que té, no porta 7 punts per casualitat. És un equip que competeix molt bé i que té diferents registres, pot ser protagonista amb la pilota o pot utilitzar amb transicions molt ràpides. És un camp de bones dimensions i gespa natural en bon estat, és atractiu i és millor per a nosaltres aquest tipus de superfície. Tant de bo puguem tornar amb els tres punts, lluitem per il·lusionar a la gent i per treure bons resultats. Hem de treballar molt, estar ben atents i vigilar tots els detalls. Haurem de ser molt complerts i intensos, posar-nos al nivell del rival. Volem que es vegi un Olot preparat per a qualsevol escenari. És positiu que ens passin coses per aprendre, el partit del Llevant és una lliçó per a tots. Les sensacions són molt positives, estic molt tranquil i aquest grup de jugadors han demostrat que són molt grans. És important fer un bon inici perquè condiciona molt la resta. Hem d’agafar confiança i estar el més amunt possible, la lliga és molt llarga i ens faran falta els punts. Ens hem de situar bé i veure-ho tot amb més tranquil·litat.” 

Precedents

Tal i com hem explicat, serà la primera vegada en la història que s’enfronten UEO i UB Conquense.

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply