Caixabank referma la seva col·laboració amb la UEO

La plantilla, el cos tècnic i la directiva de la Unió Esportiva Olot han visitat aquest migdia les oficines de Caixabank a Olot per presentar la VISA UEO i tota la sèrie d’avantatges exclusius que ofereix l’entitat bancària per als abonats del nostre club. Caixabank, un dels col·laboradors principals de la campanya de socis 2018-19, estreny el vincle amb la UEO amb descomptes especials. 

En un acte comercial celebrat aquest dimecres a la Plaça Major de la ciutat olotina, Caixabank i UEO han tornat a mostrar la bona sintonia que existeix entre les dues entitats. La directora d’Àrea de Negoci de Caixabank a la Garrotxa, Montse Benítez, ha rebut als jugadors de la primera plantilla, acompanyats del cos tècnic i d’alguns membres de la junta directiva. Un conveni que va dirigit principalment als socis del club, que si domicilien la seva nòmina a Caixabank poden aconseguir una televisió Samsung de 32” i si ja estan domiciliats poden fer us del Pack Avantatges Caixabank valorat en 600€, a més de tots els avantatges associats al compte Family. I en relació amb la campanya de socis d’aquesta temporada, en la qual l’acció de Caixabank n’és un dels punts forts, els abonats de la UE Olot poden aconseguir de forma gratuïta la Targeta VISA UEO (personalitzada amb la imatge i els colors del club) i de regal una samarreta vermella de “Jo sóc de l’Olot”.

Gràcies per la confiança, Caixabank! Junts som més forts!

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

 

Leave a Reply