Fi a deu mesos d’imbatibilitat (UE OLOT 0-3 València Mestalla)

La Unió Esportiva Olot encaixa la primera derrota del curs i veu trencada la llarga ratxa com a local davant del Mestalla. El filial del Valencia CF ha estat més contundent i fresc d’idees per emportar-se els tres punts amb un doblet de Fran Navarro i un altre d’Àlex Blanco, tots tres a la represa. Tranquil·litat, reflexió i autocrítica per passar pàgina i afrontar la sortida al Mini amb absolutes garanties en aquest bon començament de lliga. 

Ni tan bons, ni tan dolents. La Segona B posa a prova el nostre estat d’ànim de forma permanent, una muntanya russa d’emocions que cal controlar i saber canalitzar de la millor manera possible. Després de quatre jornades puntuant amb bona nota, avui ha sortit la creu de la moneda. La primera meitat ha estat bastant igualada, amb una UEO replegada cedint la pilota al Mestalla i esperant l’opció per sortir a la contra. Un duel marcat per la forta calor i que al principi ha costat que es veiessin ocasions amb cara i ulls. La més remarcable, en aquests 45 minuts, una rematada en planxa de Marc Nierga que ha sortit per sobre el travesser. La centrada li havia posat Alfredo, sens dubte el més actiu dels olotins amb les cavalcades per la banda dreta. Per part visitant, domini sense malícia amb els estrangers Racic i Kangin Lee remenant les cireres i donant mostres del seu talent.

La represa s’ha iniciat de forma vertiginosa, ben al contrari que la primera part, amb força menys ritme i intensitat. Primer Marc Mas ho ha provat amb un tir prop de l’escaire i després Sant Ginard ha salvat els mobles amb una doble aturada de mèrit. Garrido ha modificat el sistema (del 3-5-2 al 4-1-4-1) i ha fet entrar Xumetra i Pep Chavarria buscant frescor i profunditat. L’encert, però, l’han posat els visitants; Fran Navarro ha rematat al primer toc una centrada de la banda dreta per inaugurar el marcador (50′) i poc després Àlex Blanco ha signat el segon (60′). Dos clatellots excessius per un Olot que li mancava precisió en les seves accions ofensives. Amb l’equip bolcat a l’atac, disposant de grans arribades de Xumetra i Alfredo, els de Miguel Grau han marcat el tercer en un contraatac. Fran Navarro ha batut Ginard per dalt i ha completat el seu doblet (81′). Avui no hem tingut el dia però res pot tacar el brillant inici de curs dels olotins. Només és una petita pedra en el camí, algun dia s’havia de perdre a casa (des del 3 de novembre del 2017 que no ho fèiem) i tenint en compte que teníem al davant un filial de gran qualitat amb figures estatals i estrangeres. Cap enlaire, això continua i dissabte visitem el Barça B al Miniestadi (18:30h). I de moment, a domicili, portem dos de dos. Buscarem la tercera i ens traurem el mal gust d’avui. Gràcies al miler d’espectadors que ens han volgut acompanyar, vosaltres sou la nostra força. SEGUIM!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ginard, Alfredo, Carles Mas, Barnils, Alan Baró, Masó (Xumetra, 64′), Nierga (Blázquez, 70′), Héctor (c), Marc Mas, Guzmán i Pedro (Pep, 61′).

València Mestalla: Cristian, Badal, Centelles, Román, Guillamon, Miki (c) (Pablo, 86′), Àlex Blanco, Uros Racic, Fran Navarro, Kangin Lee (Valero, 86′) i Pascu (Escobar, 73′).

Gols: 0-1, Fran Navarro (50′), 0-2, Alex Blanco (60′), 0-3, Fran Navarro (81′).

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano. Ha amonestat Carles Mas (UEO) i Kangin Lee i Román (Mestalla).

Incidències: partit corresponent a la cinquena jornada de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència de 1.080 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot.

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

Leave a Reply