Renovació del patrocini de Fred Perry i Garatge Central

La Unió Esportiva Olot renova la seva vinculació amb Fred Perry, el patrocinador més antic i marca britànica que vesteix els nostres jugadors, i també allarga el compromís amb Garatge Central, concessionari oficial de Ford a la ciutat. 

En l’apartat de renovacions, afegim noves empreses a Tané Hermètic, Manxa, Sant Aniol i Royalverd. És el cas de la marca anglesa Fred Perry, amb botiga a Olot, que estén un any més la llarga relació que posseeix amb la UEO. El llorer britànic, amb la seva gamma de polos elegants de diversos colors, acompanya als nostres jugadors i cos tècnic a tots els viatges i durant els dies de partit. També renova el seu compromís Garatge Central Ford, que vol seguir sent un dels motors del patrocini i dóna via lliure a la seva continuïtat amb la Unió Esportiva Olot. El concessionari oficial de Ford, que el trobem just al costat de l’Estadi Municipal, manté la seva fidelitat i la seva estampa al pantaló del primer equip. Gràcies per seguir al nostre costat!

 

Leave a Reply