Nou acord de la Fundació UE Olot amb Obres Meroca SLU

La principal novetat d’aquesta temporada és la incorporació d’Obres Meroca SLU com un dels patrocinadors del futbol base de la Fundació UE Olot. La constructora olotina estamparà la seva firma en els equips de les categories inferiors del club en una nova aposta per les empreses de proximitat.

I com a novetat d’aquesta temporada, Obres Meroca SLU s’afegeix a les equipacions del futbol formatiu. Es tracta d’una constructora olotina que s’ha fet un nom en el sector i que ha mostrat la seva voluntat d’unir-se al projecte del club, en aquest cas de la Fundació UE Olot. És per això que hem construït un vincle inicial en el qual ens permetrà lluir la seva imatge en els pantalons de les categories inferiors de la UEO. Ens fa especial il·lusió que empreses del teixit local ens facin confiança i ajudin a fer créixer el club amb els seus recursos. Benvinguts a la família!

 

 

Leave a Reply