El resum de la jornada al FUTBOL BASE (29 i 30 setembre)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Ter Brugent 5-4 Prebenjamí A

Els més petits de la casa, conjunt dirigit per Joel Ferrés i Marc Plujà, es van veure superats per la mínima a Sant Feliu de Pallerols en un enfrontament molt emocionant que no es va resoldre fins al final. El cos tècnic es queda amb bones sensacions de cara a la lliga.

Montagut 6-8 Benjamí D
Benjamí C 8-1 Peralada
Benjamí B 5-9 Les Preses
Benjamí A 2-10 Girona
Racing Blanenc 3-1 Benjamí Femení
Besalú 14-0 Aleví F
Montagut 4-11 Aleví E
Baix Ter 3-6 Aleví D

Un partit molt intens davant d’un rival molt físic que no ho va posar gens fàcil. Els de Morchón i Pagès van començar perdent en el primer quart però van capgirar-ho ràpidament (1-2). No obstant, el Baix Ter va aprofitar moments de desconnexió dels olotins per tornar-se a posar per davant. Abans del descans, l’Aleví D va despertar i va igualar el matx. Les dues últimes parts van ser de domini olotí, amb bona circulació de pilota i gran intensitat defensiva. El futbol va fer justícia i es van treure els tres primers punts de l’Empordà.


Palamós 3-2 Aleví B
Aleví A 4-3 Vic Riuprimer
Aleví Femení 6-0 L’Estartit
Besalú 2-6 Infantil C

L’Infantil C va sortir un pèl nerviós al terreny de joc tot i avançar-se en el marcador. Poc després, el Besalú va igualar el duel i va disposar d’ocasions per posar-se per davant, topant-se amb un inspiradíssim porter olotí. A la segona, els de Caselles i Camps van sortir molt concentrats a la recerca dels tres punts. D’aquesta manera van arribar més oportunitats i finalment els gols per deixar un 2-6 definitiu. Gran inici de campionat de l’Infantil C, que seguirà treballant per aconseguir una nova victòria.


Infantil B 2-2 Vilablareix

Primer partit de lliga amb molt bones sensacions, l’Infantil B va tenir el domini del joc en totes les facetes del partit i es va mostrar molt superior. Tot i això, dues pèrdues en la sortida de pilota van propiciar els dos gols del Vilablareix. El conjunt de David Ferrés i Francesc Coll va disposar de moltes ocasions de gol però va ser d’aquells dies en els quals la pilota no vol entrar de cap manera, amb tres travessers inclosos. La setmana que ve, més i millor.

Quart 0-2 Infantil A

Un partit que va començar amb intensitat i domini del joc per part dels olotins, que van tancar el rival amb ocasions constants sense poder-les concretar. Al minut 20, l’Infantil A va trobar el camí del gol a servei de córner. A partir d’aquí, els gironins van reaccionar i van collar als olotins, que van recular i van relaxar-se cedint el control de la pilota. A la represa es va mantenir el mateix guió, domini del Quart sense perill i contres de l’equip de Gerard Moreno i Marc Blasco. Fins ben entrada la segona meitat no es va poder encarrilar el matx amb el 0-2 definitiu que va donar la tranquil·litat. Un bon inici de lliga en un camp sempre complicat.


Cadet B 5-2 Palamós

Una primera meitat força igualada en la qual el Cadet B va tenir oportunitats per obrir més les diferències. Les errades defensives, però, van propiciar el que Palamós entrés de ple dins del partit. A la segona, els de Pere Luengo van augmentar el ritme generant més ocasions que aquest cop sí van saber transformar a la xarxa. Un bon començament de lliga dels joves olotins.


Palamós 5-2 Cadet A

Derrota a domicili davant d’un gran rival en un partit marcat per l’efectivitat a pilota parada del Palamós. Tres dels cinc gols van arribar a servei de cantonada, aspecte que s’haurà de millorar per afrontar la competició de la millor manera. En línies generals, el bloc de Carles Subirana i Albert Quintana va tenir una actuació correcte amb el plantejament que s’havien proposat; defensar bé sense pilota i atacar de forma ràpida i ordenada un cop recuperada. Tot i això, l’estratègia palamosina va fer molt mal i dificultar la tasca de donar la volta al marcador. El resultat al descans era de 4-1 i a la represa hi va haver un gol més per cada equip. Els tècnics seguiran treballant aquests aspectes del joc per competir millor i treure resultats positius.


L’Estartit 2-0 Cadet Femení
Juvenil B 4-3 L’Escala

Els de Ketxa i Barris van començar la lliga amb bon peu malgrat que són dels petits de la categoria i que necessiten un procés d’adaptació. El passat dissabte van fer un gran treball a nivell col·lectiu, la gran arma d’aquest Juvenil B per ser competitiu. Un bon partit a nivell ofensiu però bastant millorable defensivament, tot i que no van perdre el control en cap moment.


Juvenil A 3-0 Badalona

El partit va començar molt de cara ja que al primer quart d’hora el resultat ja era de 2-0 amb els gols d’Albert Julià i Aleix Pla, en un gran llançament de falta. Després d’aquest inici, el matx es va equilibrar amb fases de bon joc dels dos equips, però amb un Juvenil A més perillos de cara a la porteria rival. A la represa, els badalonins van sortir a buscar un gol per entrar dins del partit, però el cert és que l’ocasió més clara va ser per als d’Èric Palomo. Després d’un parell d’arribades visitants, els olotins van aconseguir el 3-0 de penal (Raúl Martínez), sentenciant així el marcador. La UEO es va dedicar a defensar el resultat i a sortir el contraatac mentre el Badalona buscava retallar distàncies sense encert.


Sils 0-5 Juvenil Femení
CF Sant Jaume 0-2 Bescanó

El filial de l’Olot va encaixar la primera derrota de la temporada a mans d’un dels favorits a l’ascens, el Bescanó. Els gironins van decidir el duel en la segona meitat aprofitant l’expulsió de Pol Reixach, que va rebre dues targetes grogues en deu minuts. El tècnic Joan Sánchez també va ser expulsat en una tarda desafortunada del CF Sant Jaume, que es situa cinquè amb 10 punts del grup 1 de Segona Catalana.


Sènior Femení 3-1 Montcada

Un partit que es presentava igualat i amb opcions d’aconseguir els tres primers punts davant d’un rival que tampoc coneixia la victòria. L’inici va tenir oportunitats als dos costats però amb un canvi respecte els duels anteriors, molta més contundència defensiva del Sènior Femení, que no deixava cap pilota morta dins l’àrea. Amb aquesta intensitat i després dels primers canvis va arribar el primer gol en una bona acció per banda per avançar les de Moi Dubé abans del descans. El joc no va canviar a la represa, amb alternatives i amb l’empat del Montcada en un xut de fora l’àrea. Lluny de caure en el desànim, les olotines van posar una marxa més per assetjar la porteria rival fins a clavar dos gols més en poc més de tres minuts. El resultat ja no es va moure i la UEO es va endur el primer triomf a la nova categoria de Primera Catalana.

Leave a Reply