El resum de la jornada al FUTBOL BASE (6 i 7 octubre)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

 

Peralada 8-4 Prebenjamí A

El grup que dirigeixen Plujà i Ferrés no va poder treure el triomf del camp del Peralada tot i que va treballar de valent. El Prebenjamí A es va veure superat per la contundència del rival, tal i com es tradueix en el marcador. Els més petits de la casa segueixen donant bones sensacions i ben aviat ens donaran més alegries.

Santa Eugènia 3-10 Benjamí D
Benjamí C 1-5 Gimnàstic Manresa

Derrota del Benjamí C davant del conjunt manresà, que va ser superior en el joc i va fer valer la superioritat física dels seus jugadors. Els de Toni Coma i Sergi Marcillo van lluitar molt en les dues últimes parts, en les quals van aconseguir marcar el seu únic gol.


Benjamí B 17-0 Sàbat

Gran partit del Benjamí B davant d’un bon equip que es va veure desbordat per la claredat i l’eficàcia dels de Sánchez i Kitus, que no van dubtar en cap moment del que havien de fer sobre el terreny de joc. Segona jornada del campionat i l’equip que comença a assimilar els nous conceptes de joc, moviments i automatismes. Un partit que serveix per seguir millorant i mantenir aquesta línia.


Banyoles 1-3 Benjamí A

Primera victòria a Preferent del bloc entrenat per Carles Puigvert i Sergi Andújar. Una molt bona actuació del Benjamí A, dominant la situació en tot moment. Els olotins es van situar amb un 0-3 en el marcador i no va ser fins a l’últim minut que els banyolins van poder retallar distàncies amb l’1-3 definitiu.


Benjamí Femení 0-7 Vilobí
Aleví F 5-8 Torelló
Aleví E 5-13 Boscdetosca
Aleví D 10-1 Llançà
PU Figueres 6-9 Aleví C

Un duel molt travat en el qual els locals van jugar un futbolista menys des del minut 10 i van tancar-se al darrere per intentar sortir al contraatac. L’Aleví C, però, no va donar marge a la sorpresa i es va endur el triomf de l’Alt Empordà.


Aleví B 2-5 Sant Celoni
Tordera 0-17 Aleví A
Aleví Femení 8-0 Cassà

L’Aleví Femení va superar el Cassà amb una clara victòria. Tot i això, en el primer quart d’hora els va costar desplegar el seu joc, ja que les visitants van apretar molt i van dificultar l’atac olotí. La segona part, però, va ser decisiva amb un allau de gols i bones jugades del conjunt de Laia Puig i Júlia Duran.


Infantil C 0-6 Ripollès

El conjunt visitant va imposar la seva superioritat durant els 70 minuts per deixar un clar i contundent 0-6 en el marcador. Una dolorosa derrota que obliga a l’Infantil C a reflexionar i a corregir errors durant la setmana per tornar al camí de la victòria en la jornada següent.


Vilobí 0-9 Infantil B

Primera victòria a domicili de l’Infantil B, que va sortir una mica fred notant el temps i va patir amb la pressió intensa que feia el Vilobí. Tot i això, els de Ferrés i Coll van poder marcar els dos primers gols en dos bons contracops. A partir d’aquí, la superioritat dels visitants va ser notòria com reflecteix el marcador final. Un gran treball de tots els jugadors, que amb un xic més de sort encara haurien pogut ampliar més la renda.


Infantil A 4-0 Fundescam

Un partit dominat per l’Infantil A de principi a final. El primer gol va arribar ben aviat després d’una bona passada a l’espai i definició amb vaselina. La primera meitat va seguir amb el mateix guió amb un parèntesis d’una pilota al pal dels ripollesos. Poc abans de la mitja hora, els de Moreno i Blasco van marcar el segon després d’una bona combinació. A la represa van caure els altres dos gols més, un altre de vaselina i una rematada sense oposició. Els olotins visiten el camp del Sàbat aquest proper cap de setmana, un dels quatre equips que ha guanyat tots els partits fins al moment.

Banyoles 1-1 Cadet B

Una primera meitat dominada per la UEO sense crear gaire perill i amb un Banyoles que va aprofitar una errada defensiva per castigar el Cadet B amb el primer gol. A la segona, amb més control banyolí, els de Luengo i Téllez van insistir fins al final i van trobar la recompensa amb la diana de l’empat. Cal seguir treballant i millorant.


Cadet A 1-4 Figueres

Derrota clara en un partit que va començar malament des de l’inici. El Cadet A ja perdia 0-2 al minut 10 davant d’un rival que va aprofitar els errors defensius. Tot seguit, el joc es va estabilitzar i la cosa es va igualar. A la represa, els de Subirana i Quintana van avançar línies per generar més opcions d’atac i poder retallar distàncies, però just es va produir l’efecte contrari. Dues arribades dels figuerencs van col·locar el 0-4 al marcador. Els de casa van intentar no perdre la cara al partit i van reduir el desavantatge amb l’1-4. Fins i tot van gaudir de més accions per posar la por al cos al rival, però no van estar encertats. Un resultat que demostra que l’esforç no és suficient per treure resultats positius en aquesta categoria, caldrà treballar més per poder puntuar davant d’equips molt competitius.


Cadet Femení 0-5 Santa Perpètua
Pals 1-2 Juvenil B

Un enfrontament molt treballat del Juvenil B, que als cinc minuts de partit ja va rebre un gol en contra per no haver entrat del tot concentrats. A partir d’aquí, els de Ketxa i Barris van tenir el domini del joc amb un control constant però poques ocasions. En una d’aquestes van aconseguir l’empat a un i la segona meitat va ser un continu atac i gol olotí fins a trobar el 1-2. El Pals va penjar pilotes a la desesperada en l’últim quart d’hora però els visitants van defensar bé el joc aeri i les centrades a l’àrea per emportar-se una victòria merescuda i patida.


Quart 3-4 Juvenil A 

El partit va començar molt malament per al Juvenil A, ja que en el minut 10 perdien 2-0 i s’estaven mostrant molt inferiors a un Quart molt perillós i ràpid a l’esquena de la defensa.  A partir del minut 20, els olotins van reaccionar i van poder controlar una mica més el joc a través de la pilota. Fruit d’això, Aleix Pla reduïa distàncies en rematar una centrada de Marc Rosell. La resta de la primera part va estar marcada per les nombroses ocasions a les dues bandes; un parell del Quart molt ben resoltes pel porter Hassan i tres de clares per ar la UEO que no van saber materialitzar. La segona part va començar millor per als d’Èric Palomo, que van agafar les regnes del joc. Àlex Garcia va anotar el 2-2 amb un xut des de dins l’àrea i Alex situava el 2-3 des del punt de penal. En només un quart d’hora, el Juvenil A havia donat la volta al marcador. I fins i tot van tenir diverses opcions per fer el 2-4, però no va ser així i els locals van marcar el 3-3 en un ràpid contraatac. Quedaven deu minuts i els nostres joves futbolistes, amb un home menys, encara van ser a temps de fer el 3-4 en una rematada de Cosmim en l’últim sospir.


Vic Riuprimer 5-2 Juvenil Femení

El Juvenil Femení es va estrenar en la lliga al camp d’un Vic que venia de descendir de Primera Divisió i amb molts números per lluitar per les primeres posicions. Les olotines havien treballat bé la fase defensiva i així es va veure reflectit. No obstant, alguns desajustos i imprecisions van permetre a les vigatanes avançar-se en el marcador, situant un 3-0 al descans que semblava sentenciar el matx. Tot i això, les d’Alba Prat i Mireia Fabrés van sortir fortes i amb confiança després de l’aturada. Tant és així que al primer minut van aconseguir el gol. Poc després, en una altra bona pressió a la sortida de pilota, les olotines tornaven a marcar, generant més nervis al Vic. Amb el 3-2, les ocasions van sovintejar a les dues àrees amb un Vic més inspirat que va poder ampliar la diferència fins al 5-2. Bones sensacions del Juvenil Femení, que ja pensa en lluitar per als propers tres punts.


Guíxols 3-3 CF Sant Jaume

Empat de gust amarg per un filial que anava guanyant per 1-3 en la segona meitat. Moha, per partida doble, i Èric Latorre van ser els autors dels gols davant d’un Guíxols que no es va rendir i que va aconseguir la igualada en l’últim quart d’hora de partit. Els de Joan Sánchez ara són setens amb 11 punts abans de rebre aquest dissabte el Cassà a la Vall del Llierca.


Llerona 1-1 Sènior Femení

Quarta jornada de lliga amb menys pressió i més ganes de treure un bon resultat a Llerona. El partit va començar amb molta intensitat, un joc ràpid i vibrant amb ocasions a les dues porteries. Les vallesanes atacaven amb molt d’ordre i bon futbol però les olotines estaven molt ben situades defensivament i podien aturar els seus atacs. A la mitja hora de partit va arribar el gol de les locals, un córner des de la banda dreta i un seguit de rebots van permetre que s’avancessin en el marcador. Al descans, el conjunt de Moi Dubé va agafar forces i va tenir temps de trobar solucions per fer una sortida de la represa espectacular. En deu minuts, el Sènior Femení va crear més oportunitats que en tota la primera part. Les noies atacaven, pressionaven, robaven les pilotes a camp contrari i van demostrar força i determinació per empatar pocs minuts després. A partir d’aquí, les garrotxines no van abaixar el ritme i van seguir generant bones arribades. En els darrers compassos, la UEO va notar l’esforç realitzat i el Llerona també va tenir les seves opcions per guanyar. Un bon punt fora de casa tot esperant la Guineueta el proper dissabte al Morrot.

Leave a Reply