Ruixat de gols i bon futbol (UE OLOT 4-0 CF Badalona)

La Unió Esportiva Olot destrossa el Badalona amb un recital futbolístic i una exhibició coral per obtenir la primera victòria del curs a l’Estadi Municipal. Un doblet de Marc Mas, un de Xumetra i un altre de Carles Mas han servit per arraconar un conjunt escapulat de Ramon Maria Calderé molt pobre ofensivament i marejat amb la pressió olotina. Els de Raúl Garrido es situen en cinquena posició amb 11 punts abans de viatjar fins a Mallorca per enfrontar-se a l’Atlètic Balears.

La tarda, grisa i plujosa, certament no convidava a gaudir d’un espectacle com el que finalment hem vist a l’Estadi. El ruixat que ha caigut en la prèvia feia pensar que veuríem un partit dur, feixuc i de poca qualitat futbolística. Doncs ben el contrari, ja que segurament la UEO ha signat la millor actuació en el que va de curs per cantar la primera victòria com a local. I ho ha fet partint d’una premissa clara, pressió i intensitat màxima des de l’inici. La possessió ha estat indiscutible per als de Raúl Garrido, que han marejat els badalonins amb una circulació fluida i profunda. El primer gol, un xic afortunat, ja ha arribat just abans del quart d’hora. Un xut de falta directa de Marc Mas des de la frontal que ha tocat en la barrera i ha desviat la trajectòria de la pilota, que ha entrat just per l’altre costat d’on s’havia tirat Perales (12′). El pes del partit era totalment garrotxí i pocs minuts després s’ha refermat amb la segona barraca. Recuperació de Carles Mas en zona de mitjos, cavalcada fins a dins l’àrea, paret amb Marc Mas i rematada del banyolí amb la dreta ben ajustada al pal (19′). Una jugada espectacular que exemplificava la fam i la voluntat de l’equip per sortir a robar la pilota i atacar ràpid al rival. Un marcador que s’ha quedat curt al descans, ja que primer Alfredo, ben assistit per Blázquez, i després Marc Mas, en un u contra u davant de Perales, no han pogut resoldre-ho amb èxit. A l’altra banda, guiats per l’admirat Ramon Maria Calderé, el CF Badalona només ha generat una acció ofensiva d’Ivan Agudo blocada per Ginard. Els visitants no s’han sentit còmodes en cap moment i han patit amb el ventall de recursos de l’Olot. Els paraigües seguien oberts a l’Estadi, però la pluja era més de gols i futbol que no pas de gotes d’aigua.

Mateixa tònica a la represa, potser amb més riscos defensius per un Badalona que havia de sortir a retallar distàncies. Héctor Simón, amb una volea molt perillosa, ha deixat clar que no es voldrien aturar aquí. Una possessió més igualada a la segona meitat però amb més profunditat de l’Olot, que ha trobat el premi del tercer en un servei de banda. L’ha fet efectiu Blázquez per Xumetra, que acabava d’entrar substituint Alfredo. La bala de l’Estartit ha deixat córrer molt intel·ligentment la pilota enmig dels defenses i ha executat gairebé sense angle per enviar-la a la xarxa (71′). La superioritat olotina es plasmava amb la tercera diana… que vindria acompanyada de la quarta. Ni deu minuts més tard, l’omnipresent Blázquez ha habilitat Marc Mas amb una gran passada interior i el killer selvatà no ha perdonat davant de Perales (77′). Doblet de Mas Style per enfilar-se als quatre en el que va de lliga. Més noms propis? El debut amb nota de Lluís Aspar, el talent de Pedro, la visió de Blázquez, l’atreviment de Pep Chavarria, la pressió de Carles Mas… Un triomf coral, una golejada d’equip per recuperar sensacions i sobretot, per fer feliços els aficionats que han aguantat el xàfec. Primera victòria a casa dels homes de Raúl Garrido, que sumen 11 punts en la setena jornada i pugen a la cinquena posició. Números que ens agraden molt i que tradueixen l’ambient sa i fort d’aquest vestidor. Gràcies a tots per compartir un diumenge per emmarcar!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ginard, Blázquez, Carles Mas, Aspar, (Masó, 63′) Alan Baró, Pedro, Alfredo (Xumetra, 67′), Héctor (c), Marc Mas, Guzmán (Nierga, 78′) i Pep.

CF Badalona: Perales, Albarrán, Dani Hernández, Estellés, Moyano (c) (Moha, 55′), Carbó, Agudo (Chaco, 45′), Nana, Natalio, Santi Magallán i Giva (Robert Simón, 72′).

Gols: 1-0, Marc Mas (12′), 2-0, Carles Mas (19′), 3-0, Xumetra (71′), 4-0, Marc Mas (77′).

Àrbitre: Francisco Javier Fernández Vidal. Ha amonestat Jordi Masó (UEO) i Magallan, Albarrán i Chaco (Badalona)

Incidències: partit corresponent a la setena jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència de 748 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

 

 

Leave a Reply