El resum de la jornada al FUTBOL BASE (13 i 14 octubre)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA 

Prebenjamí 2-2 Sant Pere Màrtir

Els més petits de la casa van empatar en un duel amistós en el qual van començar perdent just en l’inici del partit. Poc a poc, els de Plujà i Ferrés van anar agafant ritme i van enviar dues pilotes al pal. El Prebenjamí va gaudir de diverses oportunitats més però no van ser suficients per remuntar el marcador, finalitzant amb un empat que deixa bones vibracions abans de l’inici de lliga.

 

Benjamí D 11-0 Torelló
La Canya 2-3 Benjamí B

Tres punts d’aquells que a final de temporada s’agraeixen molt. Començar perdent en els primers compassos degut a una acció desafortunada per l’estat del terreny de joc va suposar un cop anímic. Això sí, el Benjamí B es va recompondre ràpidament i va remuntar per situar un 1-3 al final de la primera meitat. Una segona part més travada i força discreta en el joc va propiciar un marcador ajustat de 2-3 al final del partit. Reflexionant sobre els errors comesos, els de Sergi Sánchez i Marc Pagès ja pensen en la visita del Sant Pere Màrtir.


Moià 0-8 Benjamí C

Victòria contundent a domicili amb clara superioritat del Benjamí C de Suñer i Davesa, que tot i sortir una mica despistat ràpidament va trobar-se còmode sobre el terreny de joc i va mostrar-se molt inspirat de cara a porteria.


Benjamí A 5-0 Gironès Sàbat
Benjamí Femení 1-7 Castellfollit
Aleví F 0-12 Sant Gregori
La Canya 2-4 Aleví E
Llagostera 4-7 Aleví D
Aleví C 6-8 Porqueres
Llagostera 6-3 Aleví B
Aleví A 2-0 EF Ripollès
Gerunda 6-2 Aleví Femení


Ter-Brugent 1-11 Infantil C

L’Infantil C va sortir a la cita molt concentrat i conscient de la importància que tenien els tres punts i això es va veure reflectit en la contundència del marcador final. El cos tècnic, liderat per Caselles i Camps, es mostra molt content pel resultat i també pel joc desplegat per l’equip, que seguirà treballant per aconseguir els tres punts primers punts com a local.
Infantil B 5-3 Sils

Victòria molt treballada de l’Infantil B davant d’un conjunt molt intens i va posar les coses molt difícils. De fet, els silencs es van posar per davant en el marcador i van provocar que els de Ferrés i Coll haguessin de treballar de valent per cagpirar el marcador i aconseguir deixar els tres punts al Morrot.


Gironès Sàbat 0-3 Infantil A

Un compromís en un camp sempre complicat i amb els dos equips igualats a la classificació. Mentalitzats de la dificultat i l’exigència, l’Infantil A va sortir a totes amb un joc vertical i una pressió intensa que va propiciar pèrdues del rival. Així arribava el primer gol olotí, tot just en el tercer minut de partit. El segon no es va fer esperar, pocs minuts després una recuperació de pilota suposava el 0-2. Més aproximacions dels de Moreno i Blasco en aquest primer temps, mentre que el Gironès només en va tenir una de massa creuada. A la represa, els gironins van sortir amb més intensitat però les millors ocasions seguien sent dels garrotxins, que van defensar-se amb ordre per deixar la porteria a zero i van ampliar la renda per col·locar el 0-3 definitiu.


Cadet B 6-1 Blanes

Una primera meitat marcada per la igualtat i una segona en la qual el bloc de Luengo i Téllez va millorar ostensiblement en defensa i en atac va estar molt més encertat per eixamplar el resultat de forma contundent.


Vic 4-2 Cadet A

La millora respecte els partits anteriors no va ser suficient per treure un resultat positiu. El partit va començar bé per al Cadet A, ja que es van avançar en el segon minut després d’una bona combinació. Tot i això, l’alegria va durar poc perquè just després el Vic va empatar en una falta lateral. A partir d’aquí, els de Subirana i Quintana van atacar bé generant arribades a l’àrea rival, però van ser els osonencs qui van materialitzar les seves dues ocasions per deixar un 3-1 al descans. A la represa, els olotins van sortir disposats a retallar distàncies i ho van aconseguir en una bona jugada col·lectiva. Faltava un quart d’hora per acabar i la UEO va avançar línies per intentar buscar la igualada. A falta de deu minuts, però, els locals van signar el 4-2 definitiu en una acció individual. Cal seguir entrenant al màxim per competir millor i poder puntuar.


Cerdanyola 3-1 Cadet Femení

El primer desplaçament de la temporada va acabar amb una derrota però que va deixar molt bon gust de boca. Les noies de Jessica Caballero i Anna Payola van sortir molt connectades al partit i van tenir una gran actuació malgrat dos errors defensius que van suposar dos gols del Cerdanyola. Tot i això, ens quedem amb les bones sensacions del Cadet Femení, que segueix aprenent dia a dia amb moltes ganes d’aconseguir bons resultats.


Juvenil B 4-0 La Jonquera

Un xoc controlat de principi a fi per als de Ketxa i Barris, que van oferir una primera meitat molt bona en joc i intensitat. A la segona els va costar una mica més, sobretot en alguns aspectes defensius, però el Juvenil B va saber deixar la porteria a zero i quedar-se amb un nou triomf al Morrot.


Damm 3-0 Juvenil A

Primera derrota de la temporada al camp de la Damm, un dels candidats a l’ascens. Els homes d’Èric Palomo van aguantar el 0-0 fins a mitja part però a la segona no van poder aturar els locals. Un duel que va començar amb la Damm monopolitzant la possessió de la pilota i uns olotins ben replegats esperant sortir a la contra. Les millors ocasions van ser dels locals, però van topar amb un gran treball defensiu i les intervencions del porter. Per part del Juvenil A, només una arribada en aquests primers 45 minuts. La segona va arrencar de la pitjor manera amb gol de la Damm en un xut de dins l’àrea. Els olotins es van estirar i va obrir més el joc. Els cervesers van tenir opcions de fer el segon, però el Juvenil A també hauria pogut empatar en una triple ocasió molt clara. Poc després, els locals van marcar el segon i en temps de descompte van anotar el 3-0 definitiu.


Juvenil Femení 3-3 Gerunda

Les noies olotines rebien el líder de la classificació i els dos equips van mostrar ganes de tenir la pilota. El Gerunda va ser qui es va avançar el marcador però la UEO no va abaixar el cap va empatar amb un golàs poc després. La dinàmica del partit, però, va canviar quan les visitants van tornar a marcar just abans del descans. La pausa va servir per ajustat problemes defensius i això va permetre al Juvenil Femení igualar el resultat un altre cop. Però l’alegria va durar poc, ja que les gironines van situar el 2-3 en una mala basculació defensiva. Només deu minuts després, les de Prat i Fabrés van neutralitzar el marcador demostrant que seguien connectades al partit i amb ganes de lluitar per als tres punts. Tot i intentar-ho amb insistència i d’anar tot el matx a remolc, finalment no es poder superar al Gerunda i es va aconseguir un bon punt. El cos tècnic es queda amb la intensitat i la confiança oferta en la segona meitat.


CF Sant Jaume 3-1 Cassà

El CF Sant Jaume va recuperar el camí de la victòria i es va desfer del Cassà amb gols de Moha, Surra i Pol Reixach. D’aquesta manera, el filial de la UEO s’aferra al nucli capdavanter de Segona Catalana amb 14 punts, sisè lloc a quatre del líder.


Sènior Femení 2-1 Guineueta

Cap de setmana per emmarcar per a les noies de Moi Dubé i Nelson Raviña, que van superar l’Escola Esportiva Guineueta amb un doblet de Mónica Expòsito (2-1). L’esperit femení va calant al Morrot amb 7 punts i setena posició a Primera Divisió, una evolució molt positiva en el debut històric en aquesta categoria. 

 

Leave a Reply