Integra i la UEO; l’inici d’una llarga amistat

La Unió Esportiva Olot i l’associació Integra refermen el seu vincle fent una valoració molt positiva de l’amistós benèfic contra el Canet Roussillon i preparant noves activitats conjuntes. El president Joan Agustí i el directiu Jordi Reyes entreguen el donatiu econòmic i visiten les instal·lacions d’una entitat que compleix 50 anys fent una tasca formidable i sovint poc reconeguda. Una vessant social que la UEO continua enfortint i sumant adeptes per convertir-se en el club de tots els olotins i olotines.

El passat 3 d’octubre es va disputar un amistós entre la UE Olot i el conjunt francès del Canet Roussillon FC a l’Estadi Municipal. El resultat va ser de 5-0 però el més important no era el marcador, ni tan sols l’amistós. L’aspecte prioritari era recaptar fons per a l’associació Integra, que enguany commemora el seu 50è aniversari treballant amb persones de discapacitat intel·lectual i amb risc d’exclusió social a la nostra comarca. 259 espectadors van assistir a la cita i, juntament amb els donatius de la fila zero, van deixar 1.085 euros de recaptació que avui hem entregat a la seu d’Integra. La gerent d’Integra és Núria Fité: “El futbol és una activitat que els motiva i els interessa molt, el partit solidari contra el Canet Roussillon va servir per donar a conèixer més la nostra associació i també com un inici de relació amb la UEO que ha d’anar molt més enllà”. Fité espera que això no sigui flor d’un dia i que en els propers mesos la complicitat amb el club olotí es mantingui amb noves accions: “Volem que els nostres usuaris es puguin fer socis del club, puguin assistir als partits de casa i gaudir del futbol de forma continuada. La valoració és molt positiva a tots els nivells, la col·laboració amb l’Olot és fantàstica i esperem que la relació es pugui ampliar en els propers anys”. 

Per part de la UE Olot, el president Joan Agustí destaca que aquest component social representa la part més gratificant i emocionant del club: “Aquestes són de les feines més maques que fem a l’Olot i li hem de donar continuïtat. No és solament donar a conèixer Integra i donar suport al Club Atletisme Garrotxa, és fer que aquests nois i noies surtin, vinguin al camp i participin de la vida social de la ciutat”. Ja sigui a través de Càritas Garrotxa, del CAG, del futbol social o d’Integra, la voluntat de la UEO és representar tota la societat olotina a través d’uns valors i compromisos: “Ens agrada ser cent per cent Olot, volem ser el club de tots els olotins i olotines. Esperem que els socis de l’Olot valorin aquesta activitat tan brillant amb persones molt semblants a nosaltres que tenen petites discapacitats que fan que necessitin una atenció”. Agustí ha estat acompanyant del directiu de comunicació i màrqueting, Jordi Reyes, que ja prepara noves activitats per a que això només sigui l’inici d’una llarga amistat.

Leave a Reply