El resum de la jornada al FUTBOL BASE (27 i 28 octubre)

 

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Prebenjamí A 3-2 Santjoanenc (suspès a mitja part)
Benjamí E 7-3 Besalú
Benjamí D 3-2 Sant Pere Màrtir
Benjamí C 7-3 Manlleu

Molt bona actuació del Benjamí C, un partit que es va mantenir igualat fins a l’última part, en la qual els de Suñer i Davesa van saber arribar amb més facilitat a l’àrea contrària. Els joves olotins van mostrar millores en el joc entrenat prèviament durant la setmana i van aconseguir avançar-se i agafar una bona renda per tancar el marcador.

Boscdetosca 1-7 Benjamí B

Tres punts merescuts per al Benjamí B enmig d’una forta tempesta. Els de Sánchez i Kitus van marcar les pautes del joc i es van endur la victòria gràcies a la solidaritat i l’esforç col·lectiu, dos dels trets diferencials d’aquest equip, que es situa tercer a la classificació.

Unió Girona 1-4 Benjamí A

Un duel molt igualat en les dues primeres parts, fet que va deixar un 1-1 al descans. A partir del tercer quart, el bloc de Puigvert i Andújar va mostrar més contundència ofensiva fins a assolir l’1-4 definitiu. Un triomf tan treballat com important abans d’encarar un calendari força complicat.

Boscdetosca 16-1 Aleví F
Figueres 1-2 Aleví D
Borassà 1-5 Aleví C

Un partit marcat per la pluja i un terreny de joc ple de fang i gairebé impracticable. Els de Joel Olivet i Àlex Garza van poder realitzar el seu joc tot i les condicions adverses i van completar un partit molt seriós per aconseguir una contundent victòria contra el Borrassà.

Aleví B 4-1 Unió Girona
Aleví A 3-2 Banyoles
Cornellà 3-1 Aleví Femení

Un xoc molt igualat amb un marcador sense gols a la mitja part. Cinc minuts de desconnexió de l’Aleví Femení va permetre créixer a les locals, que en poc més de dos minuts van marcar dos gols. Tot i reaccionar i deixar un 2-1 al final de la tercera part, disposant d’opcions clares per empatar, les de Laia Puig i Júlia Duran no van ser a temps de frenar el Cornellà, que va sentenciar amb un altre gol en l’última part. Ressaltem el bon futbol proposat per a les nenes de la casa.

Banyoles 0-1 Infantil C

Un partit marcat per la pluja en el qual l’Infantil C va dur el ritme amb bones combinacions i arribades a la porteria contrària. Tot i això, al descans el resultat era d’empat després de dos gols anul·lats per fora de joc. A la segona, el bloc de Caselles i Camps va sortir amb més insistència i es va trobar amb la recompensa del gol. A falta d’un quart d’hora per acabar, el Banyoles va imposar el seu joc davant d’uns olotins que van defensar-se amb ungles i defens per assegurar la victòria. Un triomf molt destacat que els permet refermar-se a la part alta de la classificació.

L’Escala 4-1 Infantil B

Primera derrota de la temporada al camp del líder i clar candidat a campió. Van haver-hi dues parts molts diferenciades; l’Infantil B va sortir cohibit en la primera part intimidat pel físic i la pressió de l’Escala. El conjunt de Ferrés i Coll no va poder desplegar el seu joc i van poder aguantar vint minuts al líder, que després va aprofitar ns quants errors consecutius per deixar un 4-0 al descans. A la represa, els olotins van corregir errades i van ser dominadors del joc, fins i tot marcant un gol, el primer que rebien els escalencs aquesta temporada. Ens quedem amb la gran segona meitat de l’equip, deixant la porteria a zero i evitant el perill dels locals. A seguir treballant que queda molt camí per recórrer.

Infantil A 2-0 Figueres

Un partit molt important de cara al futur de la lliga. L’Infantil A n’era conscient i va sortir endollat al partit, tant que als trenta segons ja es va avançar en la jugada inicial. Sis minuts després, els olotins aprofitaven un refús fora l’àrea per posar el 2-0. A partir d’aquí, els de Blasco i Moreno es van resguardar i van cedir la possessió al Figueres, que tampoc creava perill. En canvi, les contres de l’Olot feien patir a la defensa empordanesa. El guió es va repetir a la represa, possessió dels visitants davant d’un Infantil A molt segur que es va quedar amb una victòria molt treballada. Convé destacar que encara no han encaixat cap gol i es mantenen colíders juntament amb el Fornells.

Les Preses 3-3 Cadet B

Un compromís de molta intensitat amb un Cadet B que es va avançar dues vegades en el marcador però els presencs no es van rendir i van aconseguir capgirar la truita. A la segona part va ser més dominada per als de Luengo i Téllez, que van trobar el premi de la igualada. Els dos equips van disposar d’opcions a la contra però l’empat finalment no es va moure.

Llagostera 1-4 Cadet A

Victòria contundent en un dels camps més difícils. Un partit disputat sota una intensa pluja, que encara va afegir més valor i èpica al joc de l’equip. Els jugadors de Subirana i Quintana van realitzar el partit més complert de la temporada, interpretant molt bé cada situació en el moment que ho requeria. Defensa molt contundent i creació de joc efectiva amb moltes ocasions. Fruit d’això, el Cadet A es va plantar al descans amb un avantatge mínim. A la represa, l’equip va seguir endollat i va ser capaç d’ampliar el marge fins al 0-4. En el tram final, el Llagostera va reduir distàncies am bun xut llunyà. Un passet més per seguir competit en aquesta categoria tan exigent i bonica a la vegada.

Les Preses 0-3 Juvenil B

Un partit difícil marcat per la pluja, que va deixar un camp molt ràpid, i amb la iniciativa per al Juvenil B, que es va col·locar amb un 0-2 favorable al descans. A la segona, el conjunt de Ketxa i Barris va saber gestionar l’avantatge i no va patir cap ensurt. A destacar la bona actitud i el treball constant de tots els jugadors de la plantilla.

Sabadell 1-2 Juvenil A

El Juvenil A visitava el camp del darrer classificat i, malgrat la diferència a la taula, no va ser ni molt menys un partit fàcil. L’enfrontament va començar amb control del Sabadell davant d’una UEO ben posada i sense concedir ocasions. Després d’una clara ocasió dels vallesans, els olotins van agafar més la possessió i van crear dues bones arribades. Quan semblava que s’arribaria al descans amb empat, una centrada des de la dreta amb alguns rebots va suposar l’0-1 de Cosmin. La segona part va començar amb un molt bon Olot, que tenia la pilota i controlava el partit. Fruit d’això, bona jugada per banda i 0-2 obra de Rusi. L’escenari canviava per complet i els locals tornaven a fer-se amb el domini. Els de Palomo es limitaven a defensar bé i sortir a la contra, amb bones opcions per sentenciar. Mica en mica, el Sabadell va anar guanyant terreny i va anotar l’1-2 en l’últim minut, fins i tot disposant d’una darrera acció per empatar.

Juvenil Femení 3-1 Cabanes

L’objectiu era la segona victòria consecutiva. S’havia treballat bé per aconseguir-ho i el rival a priori no presentava una gran dificultat. Les olotines van ser superiors, tant físicament com en el control de pilota. Tot i les nombroses ocasions de gol, només tres van acabar dins de la xarxa. La diana de les visitants va ser fruit d’un desajust defensiu que s’haurà de treballar per solucionar en les properes cites. Per afegir un punt d’autocrítica, l’equip d’Alba Prat i Mireia Fabrés va desconnectar massa aviat veient el resultat favorable. És un dels aspectes a millorar, ja que contra rivals més potents aquesta desconnexió podria suposar perdre els tres punts.

 

 

Leave a Reply