Torna la millor lliga de món amb el CAG!

Aquest diumenge a Banyoles arrenca una nova edició de la millor lliga del món amb la participació dels tres equips del Club Atletisme Garrotxa. El club vinculat a la Unió Esportiva Olot inicia un nou curs en la disciplina del futbol adaptat amb un increment de jugadors a l’escoleta i l’objectiu d’aprenenatge i diversió seguint uns valors per gaudir al màxim d’aquest esport. 

Per a la nova temporada, el Club Atletisme Garrotxa consolida els seus tres equips sènior, que competeixen en la lliga de la demarcació de Girona, i a més augmenta el número de futbolistes de l’escoleta, sumant gairebé un total de 40 jugadors entre tots els equips. Els entrenadors són Xevi Teixidor, Jordi Rodríguez, Jordi Maldonado, Jordi Navarra i David Juvanteny, que es marquen com a reptes realitzar una temporada igual de bona que l’anterior i participar en tornejos com el MIC per interactuar amb rivals d’altres procedències. Valors que practica la UEO com l’esperit d’equip, el companyerisme, la solidaritat, la competitivitat i el respecte també són presents en la filosofia del Club Atletisme Garrotxa, que aquest diumenge dóna el tret de sortida a la lliga a la capital del Pla de l’Estany, que enguany comptarà amb la incorporació dels Joncs, arribats des de Girona. Els partits de la primera jornada matinal seran els següents:

8:30h a 9:20h CAG B – Figueres A

9:20h a 10:10h Joncs – MAP

10:10h a 11:00h Astres Can Font – MAP Negre

11:50h a 12:40h CAG A – MAP Blanc

12:50h a 13:30h CAG C – JIE Banyoles B

13:30h a 14:20h Ramon Noguera A – JIE Banyoles A

 

Fotos: Andrea Bolcato

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply