El resum de la jornada al FUTBOL BASE (24 i 25 novembre)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Ter Brugent 1-14 Prebenjamí

El conjunt de Plujà i Ferrés va complir a Amer amb un resultat contundent que els fa agafar confiança de cara al partit ajornat del proper divendres, on s’han de disputar les dues últimes parts. Els petits de la casa comencen a assimilar la idea de joc del club i progressen adequadament mirant al futur, fet que ens fa sentir ben orgullosos.

 

Ter Brugent 4-2 Benjamí E
Benjamí C 2-2 Osona

Benjamí D 2-3 Manlleu

Primera derrota de la temporada d’un Benjamí D que, malgrat posar-se per davant amb un gol en els primers compassos, en cap moment es va sentir còmode sobre el terreny de joc. La superioritat física del rival i l’extra de motivació d’enfrontar-se al líder van impedir la circulació fàcil de pilota dels locals, un dels senyals d’identitat de l’equip. Després de veure com el Manlleu capgirava la situació, els de Coma i Marcillo no van abaixar la intensitat fins aconseguir igualar el marcador. Però una rematada de córner visitant en la darrera prat del partit va segellar la derrota final. Tot i el resultat, els menuts olotins segueixen al capdavant de la classificació i els punts d’aprenentatge que assimilen en aquest tipus de partits superen en escreix els que es perden en la competició.


EF Ripollès 3-4 Benjamí A
Benjamí Femení 2-2 Vall del Ter
Aleví E 2-1 Fundació Camprodon
Aleví D 8-10 Bisbalenc
Banyoles 3-3 Aleví C
Aleví B 2-1 Quart
Bisbalenc 2-9 Aleví A
Infantil C 9-1 Cornellà de Terri
Farners 2-2 Infantil B

El Farners va sortir amb molta intensitat, la que no va tenir l’Infantil B i això el va penalitzar. Abans de la mitja part, els locals s’avançaven amb un llançament de falta directe i només iniciar la represa, un contraatac situava el 2-0 al marcador. La cosa es posava coll amunt, però els de Ferrés i Coll van començar a jugar amb criteri i tancant el rival al seu camp. Dos travessers i un pal van ser el preludi dels dos gols pràcticament consecutius per col·locar la igualada. Això sí, la remuntada no es va poder culminar i es va quedar en un empat amb regust agredolç.


Infantil A 4-0 L’Escala

Nova victòria contra el segon classificat i deixant la porteria a zero. Un matx que es posava de cara amb una deixada entre els dos punts per marcar el primer gol a la xarxa. La segona diana va venir d’una jugada vertical que va culminar un xut creuat imparable. Els de Moreno i Blasco van dominar la possessió durant tot el partit i van ampliar la renda a la represa, anotant el tercer des del punt de penal. Un Infantil A que clavaria l’estocada definitiva amb el 4-0 en una acció de camp a camp.


Begur 0-4 Cadet B 

Brillant victòria del Cadet B davant d’un rival molt físic. Bon treball defensiu en la primera meitat i un gol bonic que donava avantatge al bloc de Luengo i Téllez. La mateixa tònica va seguir a la represa, amb treball, esforç i la fortuna necessària per aconseguit tres grans gols i deixar el 0-4 definitiu.


Cadet A 1-2 Fundació Grama

Un partit difícil que no es va resoldre fins a l’última jugada amb un xut de fora l’àrea que va significar l’1-2 definitiu. La primera part va ser dominada per als visitants amb un bon joc i una pressió alta a la sortida de pilota olotina. Al descans es va arribar amb 0-0 però les millors ocasions havien estat per a la Grama. A la represa, Subirana i Quintana van corregir aspectes tàctics i l’equip va competir millor. El rival es va avançar a mitjans de la segona part però el Cadet A va saber reaccionar després d’una gran jugada col·lectiva. El gol de la Grama en el darrer sospir va suposar un cop dur i va deixar un regust molt amarg als jugadors. Ens aixecarem per tornar a competir amb més força!


Porqueres 2-6 Juvenil B
Granollers 0-1 Juvenil A

El Juvenil A es va retrobar amb la victòria dues setmanes després. La primera part va estar marcada pel domini de joc dels olotins, que monopolitzaven la pilota i concedien ben poc perill a la seva àrea. Malgrat aquest control, les ocasions van ser escasses en aquest primer acte, només dos xuts que entre el porter i la defensa van resoldre bé. La represa va començar amb bon peu per als d’Èric Palomo, ja que en el segon minut, i després d’una bona jugada col·lectiva, Cosmin definia molt bé des de fora l’àrea per sobre el porter. El duel es va trencar en l’última mitja hora amb possibilitats de sentència de la UEO però també amb dues accions a pilota a parada del Granollers per empatar el partit.


Pontenc 3-1 Juvenil Femení

El duel entre les terceres classificades i les quartes va començar molt intens. Les olotins van avançar-se amb un gol al minut 10 i van disposar de nombroses ocasions fruit d’una pressió alta. Al davant, un rival fort i amb jugadores molt potents ofensivament que no havien dit l’última paraula. Poc després de tornar dels vestidors, el Pontenc va trobar el camí de l’empat. I uns minuts més tard, pràcticament de forma consecutiva, la intensitat ofensiva de les locals va superar la defensa del Juvenil Femení per situar el 3-1 definitiu. Fins al final hi va haver diverses arribades als dos costats, però les d’Alba Prat i Mireia Fabrés no van ser capaces de donar un tomb a la situació. Toca aprendre dels errors comesos i seguir lluitant cap a l’objectiu.


CF Sant Jaume 5-1 Caldes

Golejada del filial davant d’un rival directe com el Caldes. Tot i el gol visitant molt matiner, el CF Sant Jaume va anar per feina i va capgirar el resultat amb les dianes de Pol Reixach i Lluc Mora. A la segona part, els de Joan Sánchez van obrir més forat amb els gols d’Aniol Cabarrocas, Moha i Nil Fàbregas. Un triomf per situar-se en la sisena posició amb 21 punts abans de visitar el Besalú en el duel garrotxí de la jornada.


L’Estartit 2-3 Sènior Femení

Tot i que visitaven l’últim classificat, el partit va ser intens i de molta dificultat. La primera part va ser totalment olotina, amb moltes ocasions de gols i atacs que no es van poder materialitzar. Tot i això, les de Moi Dubé sabien que estaven realitzant un bon partit i que, tard o d’hora, la balança cauria del seu costat. Amb el 0-0 es va arribar al descans i a la represa, només començar, un bon gol va iniciar el camí de la victòria del Sènior Femení. Tot semblava plàcid i tranquil, però un error defensiu va situar l’empat a falta de mitja hora. Pocs minuts després, dos gols més de les garrotxines van posar a lloc el partit. Només un gol de penal va acostar a les jugadores de l’Estartit, però ja no hi va haver temps per més.

 

Leave a Reply