Nota informativa de la Junta General d’Accionistes

La Unió Esportiva Olot ha celebrat aquest vespre la Junta General d’Accionistes al Restaurant La Deu amb la representació de la meitat del capital social del club i amb l’aprovació dels comptes de la temporada anterior i del pressupost actual, així com també de la gestió del Consell d’Administració. El president Joan Agustí s’ha mostrat content i honorat de liderar un dels projectes més bonics del futbol català, l’únic de la Segona B que presenta fons propis positius sense haver passat per al futbol professional.

Joan Agustí: “Estem molt contents perquè ha vingut el 50% del capital social del club. El petit dèficit del curs passat s’ha compensat amb els recursos excedentaris per sobre del capital i amb un préstec participatiu a càrrec de la junta directiva. També s’han aprovat els comptes de la temporada anterior, la gestió del Consell d’Administració i el pressupost elaborat per aquesta temporada. La gestió de l’exercici actual és rigorosa al màxim i ens limitem a complir el que s’havia planificat en el pressupost”.

“El de la UE Olot és un dels projectes més macos del futbol català, el nostre compromís és jugar amb futbolistes del planter i de les comarques gironines i catalanes. És un projecte que també té un contingut social molt elevat, tant de practicants com de col·laboradors”:

“Hem fet un estudi en el qual dels 80 clubs inscrits en la Segona B, només 35 presenten comptes i només 18 d’aquests ofereixen fons propis positius. D’aquests 18 clubs, només hi ha un equip que no ha estat mai ni a Primera Divisió ni a Segona A i aquesta és la Unió Esportiva Olot. Ens sentim molt honorats de gestionar aquest club”. 

Leave a Reply