El resum de la jornada al FUTBOL BASE (1 i 2 desembre)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

 

Prebenjamí A 4-1 Sant Pere Màrtir

Els de Plujà i Ferrés es van trobar al davant un rival difícil que els va impedir avançar-se en el marcador fins a la segona meitat. A partir d’aquí, els més menuts del club van agafar confiança i es van llançar a buscar la victòria. Un Prebenjamí que cada vegada mostra millors sensacions per afrontar els següents compromisos de lliga.

Benjamí E 7-5 Montagut
Taradell 1-12 Benjamí D

El Benjamí D necessitava una victòria per compensar l’ensopegada a casa i visitava el darrer classificat. En futbol, però, això no és garantia de res i ja es va comprovar en el primer minut, quan en un xut ajustat els locals es van avançar. Després d’aquest cop inicial, el conjunt de Coma i Marcillo va anar assentant-se al relliscós terreny de joc, baixant la pilota a terra i combinant amb fluïdesa. Abans de la primera part, els olotins ja havien capgirat el marcador. Durant la resta del partit, el Benjamí D va anar ampliant l’avantatge de manera contínua fins arribar a la dotzena de gols. Malgrat la diferència, els jugadors van mantenir la concentració i van prioritzar l’elaboració de les jugades abans que el marcador.

Vic 6-2 Benjamí C

Derrota del Benjamí C en territori osonenc amb la sensació que l’equip hauria pogut fer alguna cosa més. Els de Suñer i Davesa no van tenir gaire fortuna de cara a porteria davant d’uns vigatans que van saber finalitzar millor les seves accions ofensives.


Besalú 5-5 Benjamí B
Benjamí A 10-0 Pals
Sant Pere Màrtir 7-0 Benjamí Femení
Camprodon 18-1 Aleví F
Les Preses 4-4 Aleví E
Palamós 7-4 Aleví D
Aleví C 10- 3 Celrà

Bon partit de l’Aleví, que va tenir el domini del joc en tot moment i va aconseguir tirar endavant el partit al camp del Morrot amb un resultat contundent.


GEiEG 1-3 Aleví B
Aleví A 4-1 Roses
Ripoll 2-1 Aleví Femení
La Canya 1-3 Infantil C
Infantil B 1-1 Quart

Visita del líder al camp del Morrot en un partit igualat en el marcador però amb prou mèrits de l’Infantil B com per quedar-se els tres punts. L’equip de Ferrés i Coll va gaudir del domini del joc i va marxar al descans amb un 1-0 ben merescut. A la represa, es va passar del possible 2-0 a l’1-1 del Quart, que va treure petroli d’un córner mal defensat. Poc després, els garrotxins van disposar d’una opció molt clara per desfer la igualada i només la bona actuació del porter gironí va evitar que el triomf caigués del bàndol local, que van deixar molt bones sensacions.


Base Roses 0-5 Infantil A

Un enfrontament complicat davant d’un Roses que va mostrar una gran solidesa defensiva des de bon principi. Al descans, el marcador era de 0-0 amb poques ocasions dels olotins i res de perill dels locals. A la represa, els de Moreno i Blasco van posar una marxa més per trenar diverses jugades d’atac i trepitjant l’àrea rival. Un cop fet el primer gol, es van obrir més espais per ampliar l’avantatge fins al 0-5. Un partit més difícil del que el resultat final pot reflectir; porteria a zero i victòria treballada de l’Infantil A.


Cadet B 1-1 Peralada

Bona primera meitat del Cadet B, que tot i no fabricar masses oportunitats, va jugar més estona a camp contrari i va poder obrir la llauna abans del descans. A la segona, el domini va passar a mans del Peralada, mentre els de Luengo i Téllez sortien a la contra quan podien. En una errada defensiva, els xampanyers van aconseguir la diana de la igualada. Al final, el cansament acumulat va privar als olotins de desplegar el seu joc habitual i es van haver conformar amb un punt. Cal seguir treballant.


Vilassar de Mar 1-1 Cadet A

Un punt molt valuós al camp del tercer classificat. Duel molt competit en el qual va tocar defensar bé i sortir al contracop davant del bon joc dels maresmencs. El Cadet A va estar molt seriós en l’aspecte defensiu i va atacar amb criteri quan va tenir la pilota. Tot i això, el domini era del Vilassar, que es va avançar en una jugada individual a 10 minuts per als descans. El bloc de Subirana i Quintana volia arribar al final amb opcions i van confiar en les seves possibilitats, defensant amb ungles i dents els atacs locals. I en temps de descompte, una pilota rebutjada a la frontal va ser aprofitada per als olotins, que van marcar l’empat amb un fort xut des de fora l’àrea. Un punt molt treballant per seguir creixent i creient en aquest equip.


Cadet Femení 2-1 Vallgorguina
Juvenil B 1-1 Llagostera

Molt bon partit davant del líder, competint fins que els van durar les forces. Primera part molt treballada del Juvenil B, controlant les segones jugades i creant bons contraatacs. A la segona els va costar més i es van defensar més a prop de l’àrea, fet que va propiciar l’empat dels llagosterencs. Un resultat just per als de Ketxa i Barris, que aquest dijous recuperaran el partit aplaçat contra l’EF Garrotxa.


Juvenil A 4-2 EF Sant Feliu

El Juvenil A va imposar-se en un xoc de dues parts ben diferenciades. Els primers 60 minuts van ser de domini total de la UEO, disposant de nombroses ocasions, tant en atacs combinatius com ràpids. Per part visitant, només creaven sensació de perill en contraatacs que no trobaven porteria. Fruit d’això, els de Palomo es van situar amb un marcador de 3-0 gràcies als gols de Cosmin, Julià i Àlex Garcia. Al minut 60, però, una errada en defensa va permetre al Sant Feliu escurçar distàncies. Aquest fet va esperonar als del Baix Empordà, que 10 minuts després anotaven el 3-2 en una errada de concentració. Amb 20 minuts per endavant, els de casa van intentar defensar el resultat mentre que els ganxons buscaven l’empat sense èxit. I en un dels contracops dels olotins, Àlex Garcia va poder establir el 4-2 i garantir la victòria del Juvenil A.


Besalú 0-0 CF Sant Jaume

Empat sense gols en el derbi garrotxí que manté el CF Sant Jaume en la sisena posició amb 22 punts. El filial de la UEO descansarà aquest cap de setmana i en la propera rebrà el Vilartagues a casa.


Sènior Femení 0-2 Júpiter

Leave a Reply