“Els Valents de la UEO”, la grada d’animació d’Integra

La UEO i l’associació olotina Integra fan un pas més en la seva relació amb la creació de la grada d’animació “Els Valents de la Unió Esportiva Olot”, que aquest diumenge ja es posarà en marxa en el partit contra la SD Ejea. Els jugadors i el cos tècnic del primer equip han fet entrega de samarretes del club i dels carnets de soci als usuaris d’Integra en un acte simpàtic i emotiu que reafirma la vocació social de la nostra entitat. 

Ha estat un matí molt especial amb la roda de premsa de presentació de la nova grada d’animació a l’Estadi Municipal. Ha obert el foc el directiu de comunicació Jordi Reyes, que s’ha mostrat entusiasmat amb el projecte: “Aquesta és la iniciativa que més il·lusió em fa en els tres anys que estic aquí. Vam estar parlant amb Integra per buscar altres iniciatives per augmentar la col·laboració i vam pensar en l’opció que els seus usuaris poguessin venir a veure els partits a l’Estadi”. Reyes també ha afegit que la grada de “Els Valents” s’ubicarà al costat de La Grada UE Olot en una acció que s’emmarca en l’esperit social i els compromisos establerts: “Continuem amb la política de club d’integrar a tothom qui vulgui i d’intentar representar el per cent per cent de la societat olotina”.

Per part d’Integra, la seva gerent Núria Fité ha explicat que això només és la continuació del que es va iniciar amb el partit benèfic contra el Canet Roussillon: “La relació amb la UEO ja ve de lluny i és un projecte molt engrescador perquè les dues entitats compartim una sèrie de valors fonamentals que ens defineixen. Sempre intentem buscar projectes amb altres col·lectius i aquest és doblement interessant i gratificant per compartir finalitats”. El que més destaca Fité és la possibilitat que els membres d’Integra participin de l’ambient d’un matx de futbol de Segona B com la resta de seguidors: “Aquesta grada de Els Valents s’emmarca en el nostre projecte de lleure i oci i significa vincular aquest espai amb la passió pel futbol dels nostres usuaris. A més, facilita l’espai compartit amb la resta de persones de la ciutat i de la comarca, ens interessa que no es facin activitats específics sinó en comunitat i amb la resta de la població”.

El president de la UEO, Joan Agustí, veu amb bons ulls la grada de “Els Valents” per distingir, encara més, el nostre projecte de club arrelat: “Aquest és un acte important per a la Unió Esportiva Olot, és el que ens fa més gràcia, és el que ens agrada i que ens posa més contents. Seria fantàstic que aquesta fos la primera penya oficial del club”.

El tècnic Raúl Garrido, en la seva prèvia habitual dels dijous, també ha valorat aquest acte de forma molt positiva: Nosaltres no solament juguem a futbol sinó que  també tenim una funció social. És molt bonic i satisfactori i estem a la disposició del club per al que faci falta”.

Un acte que ha finalitzat amb el moment més esperat; la visita dels jugadors i cos tècnic del primer equip als usuaris d’Integra i l’entrega de samarretes oficials del club i també dels carnets de soci per accedir a l’Estadi. Benvinguts a casa vostra! Us esperem aquest diumenge per transmetre’ns tota la vostra energia, vitalitat, entusiasme!

Leave a Reply