Punts de connexió

La Unió Esportiva Olot busca aquest diumenge (16:30h) trencar la sèrie d’empats amb una victòria per instal·lar-se en una zona més còmode i tornar a connectar amb la fidel afició de l’Estadi Municipal. Raúl Garrido compta amb tots els futbolistes per fer front a un nouvingut a la categoria com la SD Ejea que està complint amb escreix i només té dos punts menys que els olotins. El CF Sant Roc és el club de futbol base convidat en la tarda que s’estrena la nova grada d’animació amb els valents usuaris d’Integra

L’OLOT: Set setmanes sense perdre denoten consistència, competitivitat i maduresa. És cert que són sis empats i una victòria, com també que aquests punts tenen un valor incalculable en una lliga tan estreta en la zona mitjana. L’hivern és llarg i fred, com diu la dita, i convé rascar d’on sigui per arribar a la primavera sense angoixes i amb metes més alegres per assolir. Abans d’acabar l’any, dos partits seguits a casa contra rivals aragonesos (Ejea i Teruel) que representen una magnífica oportunitat per catapultar les nostres intencions. I de passada, traduir el joc atractiu que s’està desplegant a l’Estadi amb resultats més tangibles per seguir engrescant als nostres seguidors. S’acosta el Nadal, són dates familiars, dies d’estar a prop dels teus, moments màgics i de passió… Tot això s’ha de viure amb la UEO, així que fes-nos costat!

EL RIVAL: La Sociedad Deportiva Ejea és un club de futbol aragonès de la localitat de Ejea de Los Caballeros, de la província de Saragossa. Fundat l’any 1927, aquesta és la seva primera participació a Segona B després de més de quaranta temporades competint a Tercera Divisió. El tècnic actual és Guillermo Fernández Romo, amb passat a les banquetes de clubs com CD Alcoyano, CE Sabadell o Olímpic de Xàtiva, i que va substituir a l’agost a Tito García Sanjuán. Una plantilla que s’ha nodrit de jugadors ja coneguts a la categoria com Andriu o Moustapha (Lleida), José Catalá (Jumilla) ,Kevin Lacruz (Badalona) o Diego Suárez (Guijuelo). El lleidatà Adrià De Mesa és el màxim golejador amb cinc dianes. La SD Ejea es troba en la 13a posició amb 18 punts i un balanç de 4 victòries, 6 empats i 6 derrotes. Fora de casa només ha pogut sumar una victòria, però d’aquelles que es recorden, al Miniestadi del Barça B en la segona jornada (0-1).

EL PROTAGONISTA: Els Valents d’Integra. Aquesta setmana s’ha presentat la nova grada d’animació de la UEO, formada pels usuaris més futboleros de l’associació Integra. Es tracta d’una iniciativa pionera i que reforça el compromís social del club, a la vegada que permet als membres d’Integra involucrar-se en activitats d’oci i lleure com la resta de la població.

LA DADA: 13 gols. Aquesta és la xifra de gols encaixats de la UE Olot, el segon conjunt que menys n’ha rebut de tot el grup tercer per darrere de l’Hércules (9). Fins a 7 vegades hem aconseguit deixar la porteria a zero amb especial mèrit per al mallorquí Xavi Ginard i tot l’entramat defensiu.

BAIXES: Cap.

QUAN JUGUEM? Diumenge a les 16:30h a l’Estadi Municipal d’Olot en la jornada 17 del campionat de lliga del grup tercer de Segona B. El CF Sant Roc, amb els seus 8 equips de futbol base, serà el protagonista de la prèvia.

La prèvia de Raúl Garrido

“Es tracta de seguir treballant i il·lusionant-nos per materialitzar les situacions ofensives, mirar de ser més eficients. Estem en una bona situació, no pels números sinó per la identitat que demostra l’equip. Hem de cuidar molt els petits detalls i quan tinguem les ocasions ens hem de posar per davant per a que tot sigui més fàcil. Hem d’anar pas a pas i competir com fins ara, marcar la intenció en el joc i tant de bo sigui amb gols. La SD Ejea està traient bons resultats a casa, a fora és un rival difícil de batre però no està guanyant partits. No hem de pensar en les estadístiques, hem de respectar el rival. Té una idea de joc clara, són directes i amb gent  i bona ràpida al davant que ens dificultarà el joc. Qualsevol equip té arguments per fer-te mal. Jugar a casa és fantàstic i l’equip es troba molt a gust amb el suport de la grada, és molt positiu. La il·lusió de tots és donar aquest passet que ens apropi al grup de dalt. Això és un procés, ara estem creixent i em moro de ganes de donar aquest salt. És qüestió de treball i de creure-hi per a que sigui possible. Sento que estem molt a prop de fer-ho”.

Precedents

Ni rastre de precedents, serà el primer enfrontament de tota la història entre UEO i SD Ejea.

Leave a Reply