Visita especial a l’Hospital d’Olot

Integrants del cos tècnic i de la plantilla de la Unió Esportiva Olot han visitat aquest migdia l’Hospital d’Olot i Comarcal de La Garrotxa per compartir uns moments agradables i regalar marxandatge a les famílies dels nadons acabats de néixer aprofitant aquestes dates màgiques i assenyalades.

Ha estat un divendres amb els sentiments a flor de pell just després de l’entrenament al Morrot. L’expedició ha estat formada per Raúl Garrido i Kevin Martínez, com a representats del cos tècnic, i Jose Martínez, Jordi Xumetra, Marc Nierga, Albert Blázquez i Xavi Ginard com a futbolistes del primer equip. Guiats pel cap d’urgències i directiu del club, Quim Danés, han entregat bufandes de la UEO i el bodi de “Jo sóc de l’Olot” als més menuts de la planta, nadons recent nascuts en aquest 2019. Un acte especial i emotiu, i més encara en aquestes festes nadalenques que sempre tenen el seu punt màgic i familiar. Quina il·lusió! Gràcies per convidar-nos!

Leave a Reply