El regal mes preuat, la continuïtat (CE Sabadell 0-0 UE OLOT)

Empat meritori de la Unió Esportiva Olot a la Nova Creu Alta en una altra actuació defensiva sense esquerdes. Els de Raúl Garrido han competit i resistit davant d’un combatiu CE Sabadell en un matx amb bones oportunitats als dos costats. Desena jornada consecutiva sense conèixer la derrota per cloure una primera volta espectacular amb 27 punts. Diumenge vinent, nova sortida a Cornellà amb la baixa d’Alan Baró, que ha vist la cinquena groga.

Any nou, vells costums. El millor d’aquest 2019 és que tot continua igual i que els Reis de l’Orient ens han dut el regal més preuat, la continuïtat de la ratxa de l’any anterior. I ha estat en un partit en el qual hem tornat a mantenir el llistó defensiu ben amunt, mostrant solidaritat i cohesió en totes les línies per pescar al feu d’un candidat al play-off. Un matx que, contràriament a la majoria de partits en aquesta categoria, ha començat esvalotat, elèctric i de muntanya russa. Primer Xumetra, finalitzat un contraatac, ha tingut la primera ocasió abans que Antonio, amb una vaselina llunyana, estavellés la pilota al travesser. Jugant davant de la seva afició, els arlequinats han arrencat amb més ímpetu i s’han acostat a la porteria olotina, potser amb més cor que cap. Aleix Coch, que després s’ha lesionat en una mala caiguda, i Adri Cuevas, han disposat de les millors arribades. Els de Garrido, ben replegats i fent bona feina en les pressions i ajudes, han despertat amb un parell de canonades d’Héctor i Alfredo Gutiérrez, que tornava a l’onze fent trident atacant amb Marc Mas i Xumetra. Temps de descans amb una UEO seriosa i en la línia de les últimes jornades i un Sabadell combatiu amb ganes de refer-se de les dues últimes ensopegades.

La primera acció destacada de la represa ha estat una cavalcada d’Alan Baró, que ha travessat tot el camp i s’ha plantat davant de Roberto després de la passada d’Alfredo. El mateix central de Darnius, que ha vist una groga i no podrà ser a Cornellà, ha estat providencial en el tall quan Néstor ja preparava la cama dins l’àrea. Garrido ha donat entrada a Pedro i Nierga per dotar l’equip de més control i mobilitat. De fet, el figuerenc s’ha tret de la màniga una gardela des de la frontal que Roberto ha aturat amb dificultats. La més clara dels vallesans també ha estat d’un home de refresc, Pol Ballesteros, que sense gaire angle ha topat amb el cos de Ginard. Antonio, poc després, també ha intentat sorprendre el mallorquí, molt segur en el blocatge. Una segona meitat sense un amo clar però amb un Olot amb més decisió per treure petroli de la Nova Creu Alta. I qui ha tingut més a prop la victòria ha estat Carles Mas, que amb una rematada acrobàtica espectacular ha fet volar Roberto. Un duel amb sis minuts d’afegit d’autèntiques anades i vingudes amb un CE Sabadell bolcant pilotes a l’olla aprofitant l’entrada d’Édgar i amb una UEO intentant asserenar el joc i buscar la contra màgica per resoldre la cita. Al final, una altra porteria a zero per encadenar la desena jornada seguida sense perdre. I amb l’any nou, tot segueix igual. I amb el 2019, la consistència i l’esperit competitiu de l’equip es manté intacte. S’acaba una primera volta històrica amb 27 punts, un punt menys que la segona del curs anterior. Ocupem la setena posició (plaça de Copa del Rei), set per sobre del descens i, per qui ho vulgui mirar, a cinc del play-off. Fantàstica tarda de Reis, diumenge seguim la cavalcada a Cornellà!

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto, Óscar, Nico, Aleix (Valentín, 55′), Migue (c), Josu, Ángel, Adri (Édgar, 77′), Néstor, Antonio i Felipe (Pol, 69′).

UE OLOT: Ginard, Carles Mas, Masó, Blázquez, Héctor (c), Marc Mas (Marc Cosme, 80′), Alfredo (Pedro, 64′), Alan Baró, Xumetra (Nierga, 62′), Pep i Aspar. 

Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández. Ha amonestat Nico i Migue (CES) i Alan Baró i Pep (UEO)

Incidències: partit corresponent a la 19a jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència de 1.685 espectadors a la Nova Creu Alta de Sabadell.

Foto: CE Sabadell

Leave a Reply