Pol Ballesté, reforç a la porteria

El porter barceloní es converteix en el primer fitxatge de la Unió Esportiva Olot en el mercat d’hivern. Ballesté, de 23 anys, es va formar en el planter del FC Barcelona i tot i la seva joventut, ja compta amb experiència a la categoria de bronze a les files del Cádiz o els filials de Granada i Málaga. Serà presentat aquest dimecres després de la sessió matinal i demà ja podria tenir minuts en l’amistós a Llançà. 

Pol Ballesté López (22-08-1995, Barcelona) va créixer a la Masia del FC Barcelona, club on va estar durant set temporades en les diverses categories del futbol formatiu. En edat de juvenil va fitxar pel filial del Málaga CF, amb el qual va disputar dos campanyes a Tercera Divisió. Tot seguit, Ballesté va marxar cedit a El Palo, on amb només 19 anys va disputar 35 partits a la categoria de bronze. L’any següent, va firmar per un Cádiz CF que va obtenir l’ascens a Segona Divisió A. Ell, però, va continuar a Segona B defensant els colors del Granada B, on també va gaudir de molt protagonisme amb 31 partits. Les seves dues últimes experiències van ser a l’UCAM Murcia i al Badajoz i actualment es trobava sense equip. Un perfil de porter segur sota pals i amb bon joc de peus que té ganes de créixer a la UEO i donar un salt a la seva carrera esportiva. El barceloní serà presentat aquest dimecres a la sala de premsa de l’Estadi Municipal just després de l’entrenament matinal.

Benvingut, Pol! Sort, èxits i moltes parades de vermell!

Foto: Málaga CF

Leave a Reply