Llevantada letal (Atlético Levante 1-0 UE OLOT)

Bona actuació de la Unió Esportiva Olot a la Ciudad Deportiva de Bunyol, només tacada per un contraatac ràpid de l’Atlético Levante amb gol d’Eneko. Els de Raúl Garrido, millors en el primer temps, han disposat d’oportunitats destacades per emportar-se almenys un punt de València. Tot i el resultat negatiu, els olotins conserven la setena posició i miraran d’aixecar el vol el proper diumenge amb la visita del Conquense. 

Cruel, molt cruel. Avui hem tornat a tastar la cara més amarga del futbol amb una derrota per la mínima al camp de l’Atlético Levante. La primera meitat de la UEO ha estat notable, generant perill i robant la pilota a camp rival. L’ocasió més important ha estat a les botes de Marc Cosme, que ha creuat massa una passada filtrada per Héctor Simón. El mateix Héctor ha estat el protagonista de les dues següents accions ofensives; una falta llunyana que ha sortit per sobre el travesser i un intent de vaselina que no ha sorprès a Cárdenas. Per part del filial granota, només tenim comptabilitzat un tir centrat i tou de Rulo que ha aturat Ginard. L’Olot portava el pes del partit i recuperava amb facilitat la pilota a la zona de mitjos, repartint joc per les bandes amb centrades de Blázquez i Pep Chavarria. L’única nota negativa d’aquest primer acte ha estat la lesió de Roger Barnils, que s’ha ressentit de les molèsties al genoll i ha estat substituït per Oriol Pujadas, que ha respost amb molt bona nota a la crida del míster.

La imatge dels primers 45 minuts ens feia ser optimistes per a la segona meitat, però d’un filial amb tanta qualitat no te’n pots refiar mai. I això que les opcions inicials de la represa han estat nostres; Marc Mas amb una gardela des de la distància, un cop de cap de Jordi Masó i una assistència de Cosme per Héctor que ha tallat un defensa en última instància. Parlant de tallar, protagonisme especial per al juvenil Lluís Aspar, solvent a darrere i fins i tot incorporant-se a l’atac amb un parell de cavalcades. Quasi als 20 minuts de la segona meitat, l’Atlético Levante ha marcat pràcticament en la seva única arribada fins al moment. Ha estat una transició letal després d’un còrner a favor dels olotins; sortida vertiginosa de Rulo pel carril esquerre, centrada als peus d’Eneko i definició ràpida al primer pal (63′). Tot seguit, ens ha costat reaccionar a la patacada i tant Álvaro Moreno com el mateix Eneko han estat a prop de signar el 2-0. En els últims minuts, Garrido ha donat entrada a Alfredo i Xumetra per sacsejar el duel i mirar de buscar la igualada. I no es pot dir que no s’hagi intentat, però aquest cop no hem trobat la inspiració i l’eficàcia d’altres jornades. Una derrota que cou i frustra, ja que l’equip ha fet mèrits per sortir amb quelcom positiu de Bunyol. El got mig ple? Ens mantenim a la setena posició perquè els immediats perseguidors també han punxat. Tocarà respondre i capgirar la truita, i què millor que fer-ho diumenge contra el Conquense a l’Estadi, escenari de les últimes tres victòries. Ànims i a seguir!

FITXA TÈCNICA,

Atlético Levante: Cárdenas, Shaq, Rulo (Quintana, 73′), Genís, Álvaro Moreno, Pepelu, Joan, Blesa (Isaac, 78′), Eneko (Joel, 84′), Arturo Molina i Manu Viana.

UE OLOT: Ginard, Carles Mas, Barnils (Pujadas, 45′), Jordi Masó, Blázquez, Héctor (c), Marc Mas, Alan Baró (Xumetra, 76′), Pep, Marc Cosme i Aspar (Alfredo, 67′). 

Gols: 1-0, Eneko (63′).

Àrbitre: Jose Joaquín Gallego Gambín. Ha amonestat Joan (Atlético Levante) i Alan Baró

Incidències: partit corresponent a la jornada 22 del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència d’uns 500 espectadors a la Ciudad Deportiva de Bunyol. 

Foto: Levante UD

Leave a Reply